Ce familie frumoasă are Sorin Grindeanu. Fotografii de colecție cu soția și cei doi copii ai ministrului Transporturilor şi Infrastructurii

,
sorin grindeanu familie

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii  

[Sursa foto: facebook Sorin Grindeanu ]

Pe lângă activitatea sa politică, Sorin Grindeanu se poate lăuda cu o familie frumoasă și foarte bine închegată. Iată cum arată soția și cei doi copii ai politicianului.

Până la vârsta de 48 de ani, Sorin Grindeanu a reușit să își construiască o carieră în politică, de-a lungul timpului obținând funcții importante, inclusiv pe cea de premier al României.

Deși a pus foarte mult accentul pe activitatea sa profesională, Sorin Grindeanu nu și-a neglijat viața personală, astfel că se mândrește cu o familie frumoasă.

Sorin Grindeanu, mândru de soția și cei doi copii ai săi

Cu toate că apare în majoritatea timpului în spațiul public prin prisma funcției pe care o ocupă în prezent, mai exact cea de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu nu își ține departe de ochii privitorilor viața personală. Astfel, pe contul personal de facebook al lui Sorin Grindeanu se regăsesc o serie de fotografii cu cei doi copii ai acestuia, dar și cu soția ministrului Transporturilor şi Infrastructurii.

Sorin Grindeanu este căsătorit cu Mihaela Grindeanu din anul 2003, iar cei doi au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sofia și un băiețel pe nume Mihai. Soția actualului ministru al Transporturilor şi Infrastructurii a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și gestioneză o afacere în domeniul farmaceutic. 

Mihaela Grindeanu s-a născut pe 25 septembrie 1975, astfel că în acest an va împlini 47 de ani. 

familie sorin grindeanu

Sorin Grindeanu și soția acestuia, Mihaela 

[Sursa foto: facebook Mihaela Grindeanu ]

Mihaela Grindeanu este foarte activă pe contul său de facebook, acolo unde încarcă în mod constant fotografii cu cei doi copii ai cuplului, dar și cu soțul ei. Din imagini se poate observa că cei 4 se bucură din plin de momentele petrecute împreună, iar Sorin Grindeanu este un tată atent și foarte grijuliu.

familie sorin grindeanu

Sorin Grindeanu alături de soția lui și cei doi copii 

[Sursa foto: facebook Mihaela Grindeanu ]

familie sorin grindeanu

Familia lui Sorin Grindeanu 

[Sursa foto: facebook Mihaela Grindeanu ]

Citeste si: Ce avere are Sorin Grindeanu. Câte case are ministrul Transporturilor și Infrastructurii

Cine este Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii?

Sorin Grindeanu s-a născut pe 5 decembrie 1973 și este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. Pentru o perioadă de 6 luni, mai exact în intervalul 4 ianuarie 2017 și 29 iunie 2017, acesta a fost premierul României, bucurându-se de susținerea lui Liviu Dragnea. Ulterior, el a fost demis prin moțiune de cenzură de propriul partid și exclus din PSD. A revenit apoi în 2020 în cadrul partidului, iar în prezent este viceprim-ministru al României și ministrul al Transporturilor și Infrastructurii, funcții asumate începând cu data de 25 noiembrie 2021.

Înainte de a-și începe cariera politică, Sorin Grindeanu a fost informatician, acesta fiind absolvent al Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Matematică, Secția Informatică. După finalizarea studiilor a obținut o bursă de trei luni la Universitatea din Bologna, în domeniul statistică socială. Și-a completat studiile în domeniul Educația adulților la Institutul für Erwachsenenbildung din Frankfurt, Universitatea din Aveiro și Universitatea Beckett din Leeds, urmând ca în 2013 să devină absolvent al unui program postuniversitar de formare și dezvoltare profesională în domeniul Științe Militare, Informații și Ordine Publică la Academia Națională de Informații, conform wikipedia.org.

Sorin Grindeanu provine dintr-o familie de intelectuali, părinții acestuia fiind profesori la Liceul Pedagogic din Caransebeș. 

În această sâmbătă, de la ora 22:00, Sorin Grindeanu va fi invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde va răspunde la întrebări legate atât de cariera sa în domeniul politic, cât și la întrebări ce vor avea legătură cu viața sa personală. 

Citeste si: Sorin Grindeanu vine sâmbătă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Tocmai acum s-a aflat! Ce avere are, de fapt, Mihai Tudose. Iată cât de bogat este fostul Premier al României

Stoltenberg anunță că NATO schimbă foaia cu China: Măsuri dure pentru reducerea dependenței

Tocmai acum s-a aflat! Ce avere are, de fapt, Mihai Tudose. Iată cât de bogat este fostul Premier al României

Rareș Bogdan, un bărbat sensibil: „Mă impresionează necazul și bucuria” Răspunsul politicianului pentru cei care l-au acuzat că plânge la comandă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies