Cine este Mihaela, soția lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii din România

Author: Lavinia Medrea

Cine este Mihaela, soția lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii din România

Sursa: Facebook Mihaela Grindeanu

Mihaela Grindeanu este soția lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii din România. Iată detaliile legate de căsnicia lor.

Sorin Grindeanu este, de meserie, informatician, și este căsătorit cu Mihaela Teodora Grindeanu, cu care are doi copii, o fetiță și un băiat: Mihai și Sofia.

Cine este Mihaela, soția lui Sorin Grindeanu

Mihaela Teodora Grindeanu, partenera de viață a ministrului Transporturilor și Infrastructurii din România, se ocupă cu două firme, înființate în 2004 și 2019. Este asociată într-o societate comercială care deține câteva farmacii din Timișoara și ocupă funcția de manager. 

Soţia lui Sorin Grindeanu s-a născut pe data de 25 septembrie 1975 şi are 46 de ani.

S-a născut în Timișoara, acolo unde locuiește, la acest moment, cu soțul ei, Sorin Grindeanu.

Citeste si: Ce avere are Sorin Grindeanu. Câte case are ministrul Transporturilor și Infrastructurii

În 2015, firma manageriată de Mihaela Grindeanu a câștigat o cifră de afaceri de 1.186.719 lei, iar apoi totalul s-a majorat la 1.261.676 lei, în 2016. Din nefericire, în 2017, firma a avut parte de o mare scădere a cifrelor, ajungând la suma de 218.487

lei.

Societatea comercială care se ocupă cu comerţul produselor farmaceutice, intitulată Duofarm SRL, a avut, în 2015, an fiscal pe pierdere.

Mihaela Grindeanu este o soție devotată, care își apără soțul

În luna februarie a anului 2017, se protesta la Piața Victoriei pentru demisia guvernului care-l avea în frunte, pe atunci, pe Sorin Grindeanu. La acel moment, Mihaela Grindeanu a transmis un mesaj dur pentru cei care protestau împotriva soțului ei. 

„Poate greşesc făcând publice aceste rânduri, poate voi fi condamnată şi blamată de mulţi care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac! Soţul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat şi susţinut de mulţi oameni! A ajuns sa fie acuzat de susţinere a corupţiei, să fie acuzat de minciună şi de intenţii ascunse!

A ajuns prim-ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid, şi nu pentru că a avut el intenţii sau ambiţii ascunse! A primit această funcţie cu dorinţa clară de a face bine! A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susţineau, convins că poate ajuta România! Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat!

Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tată şi-ar dori să îţi stigmatizeze propriii copii, să atragă asupra familiei sale ameninţări şi blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!!

Citeste si: Sorin Grindeanu vine sâmbătă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze şi nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu își doreşte o ţară prosperă şi necoruptă pentru viitorul copiilor lui!

România și Emiratele Arabe Unite au semnat un acord militar în favoarea intereselor comune

Nu i-am cerut să se întoarcă lângă familie, deşi imi doresc din suflet să ne recuperăm liniştea. (…) Aceste rânduri au fost scrise de mine, nu am fost manipulată, nu am intenții ascunse, nu vreau să citească nimeni -printre rânduri-! Mulţumesc anticipat tuturor care, deşi nu pot să fie de acord cu mine, nu vor considera necesar să înjure sau să blesteme vreun membru al familiei mele!”, a fost mesajul transmis de Mihaela Grindeanu, la acea vreme.

În ediția de sâmbătă, 24 septembrie 2022, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sorin Grindeanu va fi prezent și pregătit să răspundă unor multitudini de întrebări care stau pe buzele poporului român. Nu ratați răspunsurile ministrului sâmbătă, 24 septembrie, ora 22:00, doar la Kanal D!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies