Ce făceau Alin Sălăjean și Albert la Survivor România 2021? Iată ce se întâmpla în tabăra Războinicilor: „Seară de seară...”

,
Alin Sălăjean și Albert, concurenți la Survivor România 2021
Alin Sălăjean și Albert, concurenți la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Alin Sălăjean și Albert au legat o frumoasă prietenie la Survivor România 2021, în ciuda faptului că legătura dintre ei nu a fost văzută cu ochi buni de restul colegilor. Ce făceau cei doi concurenți în fiecare seară?


In articol:

Alin Sălăjean și Albert au descoperit că au o mulțime de lucruri în comun, astfel că s-au apropiat foarte mult în cadrul competiției Survivor România 2021. Deși mulți au crezut că prietenia celor doi se va termina după ce Alin a fost eliminat din emisiune din cauza problemelor de sănătate, ei bine, acesta lucru nu s-a

întâmplat. Ce dezvăluire a făcut acum Războinicul despre legătura dintre el și Albert?

Alin Sălăjean a spus ce se întâmpla în tabăra Războinicilor. Ce obișnuia să facă alături de Albert atunci când se afla în Republica Dominicană?

Chiar dacă starea de sănătate nu i-a mai permis să continue lupta la Survivor România 2021, Alin Sălăjean este în continuare foarte implicat în tot ceea ce se întâmplă în cadrul competiției, astfel că este alături cu totul sufletul de Albert, prietenul său. Cei doi s-au cunoscut la Survivor România 2021 și săptămânile petrecute împreună i-au ajutat să se descopere unul pe celălalt și să lege o frumoasă prietenie.

Citeste si: Dezvăluire incredibilă făcută de Alin Sălăjean: „Să fie coincidență?” Ce mesaj a primit la scurt timp după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2021?

Într-o serie de întrebări și răspunsuri organizată pe instagram, Alin Sălăjean a fost întrebat ce făcea pentru a putea reuși să își păstreze calmul, chiar și în acele momente delicate

în care atitudinea anumitor colegi de echipă nu era cea potrivită. Fără să stea prea multe pe gânduri, Războinicul a dezvăluit că Albert a reprezentat un sprijin important pentru el pe toată durata competiției și că discuțiile pe care le aveau seară de seară îl ajutau să treacă peste momentele tensionate.

„Comunicând seară de seară cu Albert.”, a răspuns Alin Sălăjean pe instagram.

Mesajul postat de Alin Sălăjean pe instagram
Mesajul postat de Alin Sălăjean pe instagram[Sursa foto: Instagram]

În momentul în care a părăsit competiția Survivor România 2021, Alin Sălăjean i-a promis lui Albert că îi va rămâne în continuare aproape, chiar

dacă se va afla la kilometri distanță de el. Războinicul și-a ținut promisiunea, astfel că din momentul în care s-a întors în România a devenit cel mai mare susținător al lui Albert. Drept dovadă, Alin Sălăjean i-a rugat pe toți cei care l-au susținut să își îndrepte votul către Albert, lucru pe care l-au făcut și Roxana Ghiță, dar și Marilena, astfel că Albert a reușit să iasă de 3 ori la rând favoritul publicului și să se salveze de la eliminare.

Citeste si: Drama nestiuta care l-a afectat pe Albert Oprea de la Razboinci! Ce a patit concurentul in urma cu cativa ani si cat sufera si acum

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alin Sălăjean a spus totul despre legăturile amoroase de la Survivor România 2021. Ce se întâmplă, de fapt, între concurenți

Dovedit științific: Vara s-a lungit în Ungaria, iar toamna s-a scurtat

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, mărturisiri incredibile despre Alexandra Stan. Ce relație s-a legat între cei doi concurenți în jungla dominicană: ”Ia-mă, Aline! Ia-mă”

Alin Salajean, marturisire-soc: "Da, am o amanta! O iubesc pe Didina, dar..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies