Dezvăluire incredibilă făcută de Alin Sălăjean: „Să fie coincidență?” Ce mesaj a primit la scurt timp după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2021?

,
Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021
Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Alin Sălăjean urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii Survivor România 2021 și îl susține pe Albert, încurajându-i și pe cei de acasă să facă același lucru. Ce dezvăluire a făcut fostul războinic după ce Albert și Sorin au fost nominalizați în consiliu?


In articol:

Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2021, însă publicul a decis ca Andreea Antonescu să plece acasă, aceasta fiind concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă.

La scurt timp după nominalizările din consiliu, Alin Sălăjean a făcut o nouă dezvăluire pe instagram. Ce a constatat fostul concurent din echipa Războinicilor?

Mesajul pe care l-a primit Alin Sălăjean pe instagram după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a făcut totul public

Alin Sălăjean era foarte vocal încă din perioada în care se afla la Survivor România 2021, iar după ce a fost eliminat din competiție și a revenit în țară, Războinicul s-a transformat în cel mai mare susținător al lui Albert. Astfel, convins că Albert este nedreptățit de echipa Războinicilor la Survivor România 2021, Alin Sălăjean și-a rugat prietenii virtuali să îl voteze de fiecare dată când se deschid liniile de vot, astfel că până acum, Albert a reușit performanța de a ieși favoritul publicului de 3 ori.

După ce Sorin și Albert au fost nominalizați în consiliu, Alin Sălăjean a constatat că pe contul de socializare al lui Sorin a apărut un mesaj suspect.

Mai exact, iubita Războinicului ar fi scris un mesaj pe care l-a primit și Alin din partea soției lui atunci când se afla în emisiune.

Citeste si: Faimoșii, în lacrimi de bucurie! Cum au reacționat, aseară, la mesajele din partea celor mai importante ființe din viața lor

„În urmă cu câteva minute am primit un print screen de pe Instagramul lui Sorin, pe care scria: Aș da orice să te vezi prin ochii mei.

Mi s-au părut foarte cunoscute aceste cuvinte, din scrisoarea soției mele, pe care am primit-o când eram în Republica Dominicană: Încearcă să te vezi prin ochii mei. Să fie o coincidență, să fie copy-paste? Întreb.”, a spus Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021.

Postarea care l-a făcut pe Alin Sălăjean să reacționeze dur în mediul online
Postarea care l-a făcut pe Alin Sălăjean să reacționeze dur în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Alin Sălăjean este de părere că mesajul apărut pe instagramul lui Sorin nu este o simplă coincidență, ci a fost copiat în mod intenționat, lucru care l-a enervat la culme pe fostul concurent din echipa Războinicilor.

Alin și-a dorit ca prietenii de pe instagram să afle acest lucru, astfel că nu a ezitat să facă dezvăluirea în mediul online.

Citeste si: Andreea Antonescu, eliminată de la “Survivor România”: “Nu aș putea purta pică nimănui”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum arata acum mama Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. Cum a facut-o sa planga in hohote pe Faimoasa:"In ce fel arata mama ta..."

Diagnosticul sever pus de Ladislau Boloni: 'Azi, din păcate, în fotbalul românesc nu găseşti un jucător talentat'

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Primele declaratii ale Rominei de la Razboinci dupa ce a ajuns in Romania! Cine are sanse reale sa castige Survivor Romania 2021

Primul mesaj al Andreei Antonescu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies