Primele declaratii ale Rominei de la Razboinci dupa ce a ajuns in Romania! Cine are sanse reale sa castige Survivor Romania 2021

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 21:05
Romina a dezvaluit la aeroport cine ar trebui sa castige Survivor Romania 2021

Romina a ajuns in Romania in urma cu cateva ore si a facut si primele declaratii despre experienta Survivor Romania 2021.

Eliminata de la Survivor Romania 2021 din tabara Razboincilor in urma unui vot decisiv din partea lui Andrei Dascalu, Romina Geczi a ajuns dupa aproape o saptamana in Romania.

Fosta concurenta nu s-a sfiit sa faca cateva declaratii la cald despre concurentii Survivor Romania, mai aexact despre ce se intampla in echipa in care ea a participat in competitie. Inca de la eliminarea ei din competitie, Romina nu a ascuns cum vede ea lucrurile in ce priveste raportul dintre concurenti.

Romina de la Razboinci, primele declaratii de la aeroport despre Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine a fost eliminat din competitia Survivor România 2021 dintre cinci concurenti propusi. Rasturnare dramatica de situatie in cadrul Consiliului de Eliminare

Imediat dupa ce a parasit competitia Survivor Romania 2021, Romina a dezvaluit strategiile care se fac in echipa Razboincilor si mai ales de catre cine. Nu s-a sfiint sa declarare ca Albert va fi mereu in vizorul lui Sorin, ceea ce s-a si intamplat pana acum, iar despre Andrei Dascalu a declarat ca este un fel de Albert doi, avand acelasi comportament, insa mult mai strategic deoarece s-a aliat cu Sorin, Mellina si Starlin pentru a nu fi votat spre eliminare. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

O fostă concurentă de la Survivor România 2021, declarație neașteptată despre Marius Crăciun: „Nu aș putea să îi refuz o ieșire în oraș!”

Razboinica Romina a declarat la aeroport cine ar trebui sa castige Survivor Romania 2021

Citeste si: Primul mesaj al Andreei Antonescu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

"Puțin tristă, tristă că am ieșit din competiție, deși îmi doream să rămân cât mai mult acolo. Puteam să rezist până la final, dar dacă așa a fost să fie, nu avem ce face. Regret că aș fi putut să rămâi mai mult.. Nu mi-a lipsit nimic, de mică am fost obișnuită cu unele lipsuri și acum nu mi s-a părut nici foarte greu, dar am supraviețuit. Puțină odihnă, o zi, două și după aceea mă gândesc că mă întorc înapoi la muncă. Mă gândesc că Albert, deși este foarte mult nominalizat, cred că are șanse destul de mari pentru că a prins acum la public.. Publicul îl votează și cred că are șanse mari. Din câte am înțeles eu de la colegii mei ei au avut niște conflicte, pentru că s-a integrat într-un anumit grup cu Lucian, cu Alin și atunci l-au considerat că nu s-a integrat în totalitate în grup și după ce au plecat concurenții vechi a rămas singur și zicea că era marginalizat, așa au considerat ei și văd că că îl și voteaza", a declarat Romina la intoarcerea in Romania de la Survivor Romania 2021.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies