Culiță, lacrimi de fericire! Ce mesaj i-a transmis mama Geta la Survivor România 2021

Author: Marina Ionescu
Culiță, lacrimi de fericire la Survivor România 2021!

Faimosii au primit mesaje din partea mamelor sau a figurilor materne din vietile lor. Culiță și-a dorit foarte mult să câștige jocul de comunicare din aceasta seara, ceea ce s-a și întâmpat. 

Culita a fost nerabdator să-și vadă mama, iar acum a primit aceasta șansa. În momentul în care a văzut-o pe mama Geta, Faimosul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Zanni, mesaj emoționant de la Antonia la Survivor România 2021! Ce se ascunde în spatele cuvintelor?

Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță?

Faimoșii au reușit performanța de a câștiga jocul de comunicare  cu scorul de 10 la 5, astfel că toți cei din echipă au avut posibilitatea de a primi mesaje video din partea mamelor sau a figurilor materne din vietile lor. Miza a fost uriașă, astfel că Faimoșii s-au moblilizat pentru a obține victoria.

Deși încearcă să pară un bărbat dur, Culiță Sterp este o persoană sensibilă, lucru pe care l-a demonstrat în cadrul competiției.

Faimosul a fost extrem de emoționat să audă mesajul din partea mamei lui. 

Citeste si: Cine i-a trimis mesaj lui Jador la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până la lacrimi

"Dragul mamei, iti doresc o primăvară frumoasă în suflet, așa cum este sufletul tău bun și răbdător!

Îți doresc să vii învingător, știu că poți.

Ești un mare luptător și te iubesc mult.

Te așteptăm acasă, să vii cu trofeul. Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura.

Ești cel mai bun, cel mai frumos și ai un suflet minunat. Te iubim!

Aici e totul bine, sarcina Danielei decurge normal si ea se simte foarte bine. Cand o sa vii, o sa ai cel mai mare cadou, un baietas frumos si mare ca tine.

Bravo, iti tinem pumnii!", i-a transmis mama Geta.

Culiță Sterp a fost foarte fericit sa o vada pe mama lui si sa afle ca Daniela este bine, si care are o sarcina fara probleme. Faimosul a repetat ca mama lui este un erou atat pentru el, cat si pentru fratii lui, Iancu, Geta si Ileana.

Citeste si: Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

"Femeia asta nu este o mama pentru mine, este un erou. A crescut patru copii de unna singura. Nu stiu daca stie cineva de aici ce inseamna sa creasca o femeie patru copii. De cand am fost mici ne-a dat niste invataturi... nu stiu daca le au foarte multi oamnei. Ne-a ajutat foarte mult. E eroul nostru, nu mama noastra.

Mama este cel mai mare sustinator al meu. Am vazut ca are tricou cu mine. Cand am vazut m-am bucurat foarte tare. M-a emotionant foarte tare, m-am bucurat enorm sa o vad.", a spus Culita.

 


Cookies