MOTIVUL real pentru care Andrei Dascalu s-a razgandit si a votat-o in ultimul moment pe Romina! De cine i-a fost frica si pe cine ar fi trebuit sa voteze, de fapt:"Este falsa si fomista..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 17:15
Romina, noi detalii despre adevaratul vot al lui Andrei Dascalu

Andrei Dascalu se simte cumva raspunzator de iesirea Rominei din competitia Survivor Romania 2021, mai ales ca pe altcineva ar fi trebuit sa voteze, dupa spusele fostei Razboinice.

Andrei Dascalu a fost cel de-al doile preferat al publicului si astfel a avut dreptul sa faca o nominalizare spre eliminare in cadrul competitiei Survivor Romania 2021.

Desi nu se astepta sa fie votat de catre public, concurentul a declarat ca se simte impovarat ca trebuie sa faca o nominalizare deoarece e un moment extrem de dificil si motivand ca a jucat cu cele mai slabe de la Faimosi si doar din acest motiv a adus puncte echipei, Andrei a votat-o pe Romina spre eliminare desi nu acesta este votul real al Razboinicului. Romina a declarat ulterior ca i-ar fi zis ei a o va vota pe Mellina deoarece este falsa si fomista, acestea fii cele doua atribute cu care a caracterizat-o pe coechipiera lui.

Pe cine ar fi trebuit de fapt sa noiminalizeze Andrei Dascalu spre eliminare

Citeste si: Romina, ADEVARUL despre nominalizarea lui Albert la Survivor Romania 2021. Fosta Razboinca a spus cine face regulile in echipa si de cine se tem toti concurentii

"Nu mă așteptam de la Andrei, pentru că mi-a spus cu o zi înainte în față că va vota Mellina.

De Mellina a spus foarte clar că este falsă și fomistă. Exact astea au fost cuvintele lui Andrei la adresa Mellinei. Mi le-a spus mie în față. I-am spus: „Trebuia să votezi ce mi-ai spus înainte”. Mi-a zis ceva de genul: „Am făcut-o fiartă”. La un moment dat când era eliminare de la Faimoși, țin minte că întorcea capul și zicea: „Ieșe Chitoșcă, iese Chitoșcă.” Eu eram conștientă că nu aveam susținători, fiind cea mai nouă.
Era clar că voi pleca. 

În camp ei vorbesc normal (n.r- Albert și Sorin). Sunt situații când nu prea vorbesc, sunt situații când vorbesc chestii generale, minore, dar nu e ca și cum s-ar urî, dar când vine vorba de nominalizare e strict Albert. Găsește atunci să îi reproșeze ceva.

Andrei Dascalu, motivul real pentru care a votat-o pe Romina

Roxana Ghita i-a platit-o cu aceeasi moneda lui Andrei Dascalu! Cu cine s-a afisat dupa despartirea de Razboinic

Citeste si: Romina si Andrei Dascalu, confruntare dupa eliminarea Razboinicei de la Survivor Romania 2021. Ce i-a soptit la ureche concurenta

Cat despre Andrei Dascalu, Romina a tinut sa precizeze ca este un fel de Albert numarul doi, insa el nu va vrea sa il infurie pe Sorin, ci intotdeauna va vota tinand cont de ce vrea bisericuta lui.

Andrei e un Albert doi, doar că Albert ca și persoană e ok. Având în vedere că au avut conflicte în trecut, Albert va fi în continuare calul lor de bătaie. Eu nu am avut un conflict cu nimeni, doar că nu am vrut să fac alianțe. Din păcate, Andrei încearcă să se muleze după echipa mai veche și să dea bine în fața lui Sorin”, a declarat Romina pentru Stafeta Mixta.

 


Cookies