Catinca Roman reacționează după ce Oana a spus că nu și-a mai vizitat mama de 6 luni: "Cred că e foarte rănită "

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 03 feb 2023, 19:49

Catinca Roman a reacționat după ce Oana Roman a acuzat-o că nu a mai fost să își vadă mama.

Oana a scris în mediul online că sora ei nu a mai vizitat-o pe mama lor,  Mioara Roman,  de 6 luni și că i-ar fi zis că nu consideră că are vreun motiv să plece să o vadă. Astfel, Catinca Roman a reacționat

Citește și: Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Catinca Roman reacționează după ce Oana a spus că nu și-a mai vizitat mama de 6 luni

Catinca Roman a mărturisit că își vizitează mama ori de câte ori are posibilitate. Mai mult, Catinca a adăugat faptul că îi pare rău de Oana, care trece printr-o perioadă dificilă în viața personală.

„  Azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta. Eu nu-l mai ascund”, 
a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Oana Roman pune tunurile pe Catinca Roman, după ce aceasta a spus că nu „mai are vreun motiv să o vadă” pe Mioara Roman: „Va urma jihad”. Nici Marius Elisei nu a scăpat

De asemenea, sora vedetei a mărturisit că mama sa este foarte bine îngrijită în centrul unde se află. Mai mult, sora Oanei Roman a declarat că ultimul an a fost foarte dificil și pentru ea, întrucât tatăl său a decedat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu prea am mare lucru de zis legat de ce a declarat sora mea. Evident că lucrurile nu stau așa. Îmi pare rău sincer pentru ea, pentru că trece printr-o perioadă grea. Îmi pare rău pentru ceea ce trăiește. Nu e deloc așa cum a spus. Eu am mers și voi merge mereu la mama.

Nu se pune problema să nu merg, nu poate fi vorba despre așa ceva.

E adevărat că nu am putut să merg de fiecare dată. Știi că am trecut printr-o situație neplăcută cu tata (n. red.: părintele ei s-a stins din viață anul trecut). Pentru mine chiar a fost un an foarte greu. Mama este bine îngrijită. Este bine”, a declarat Catinca Roman pentru  fanatik.ro.

Catinca Roman consideră că toată această situație pe care a început-o sora sa se datorează problemelor personale pe care le are Oana Roman în prezent, vedeta s-a despărțit de Marius Elisei, tatăl fetiței sale.

Cred că e foarte rănită pentru ce i se întâmplă cu bărbatul. Probabil e un mod de refulare”, mai spune Catinca Roman.

Citește și: „Nu mai vreau să am nicio legătură cu femeia aceasta”. Marius Elisei face primele declarații, după ce Oana Roman i-a cerut despărțirea definitivă

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!