Care a fost ultima dorință a unui român închis pentru două infracțiuni. Tânărul de 26 de ani fost găsit fără suflare în patul celulei sale din Italia

Author: Lavinia Medrea

Care a fost ultima dorință a unui român închis pentru două infracțiuni

Sursa: PixaBay/Tuscia Web - colaj Kanal D

Un deținut român din Italia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit fără suflare în patul celulei sale dintr-un penitenciar din Italia.

Pe 11 martie 2023, Dorin împlinise 26 de ani. Și-a sunat mama și a rugat-o să-i împlinească o dorință următoarea dată când va veni să-l viziteze.

Care a fost ultima dorință a lui Dorin

Pentru că tocmai împlinise 26 de ani, Dorin își rugase mama să-i aducă un tort pentru a-și sărbători ziua cu ceilalți colegi închiși. Din nefericire, Dorin nu și-a mai văzut dorința împlinită pentru că pe 26 martie, la ora 08:00 dimineața, a fost găsit mort în patul celulei sale din închisoarea Mammagialla, aflată în orașul italian Viterbo. 

Dorin Cosmin Tebuie era încarcerat pentru jaf și incendierea unei mașini, infracțiuni pe care le-a comis în 2021. Sâmbătă, pe 25 martie, Dorin a adormit după ce și-a luat cina și nu s-a mai trezit.

Citește și: Care a fost ultima dorință a unei femei în vârstă de 34 de ani, care a murit răpusă de cancer. Era un vis din copilărie

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Medicul legist Benedetta Baldari i-a făcut autopsia tânărului, după ce Parchetul a întocmit un dosar în cauză, dar raportul va fi depus peste câteva luni. Pe lângă necropsie, s-au efectuat și analize toxicologice, spune publicația  Tuscia Web

Este exclusă varianta sinuciderii

„Excludem sută la sută că ar fi putut fi o sinucidere, era un băiat senin, avea o iubită, privea spre viitor și spera să poată ieși din închisoare în curând, după ce pedeapsa pe care o avea de executat fusese redusă de la 5 la 4 ani de închisoare”, a

declarat Giovanni Codastefano de la baroul Latina, avocatul lui Dorin, în vârstă de 26 de ani.

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Asta a fost marea mea fericire a vieții mele”

Modul crunt în care un criminal i-a luat viața unei românce stabilite în Irlanda. Tânăra avea doar 27 de ani

Când am văzut, duminică dimineața, apelul de la penitenciar, am înțeles imediat că trebuie să se fi întâmplat ceva grav. Nu m-am așteptat niciodată să fiu nevoit să-i spun mamei despre moartea fiului ei. Repet, băiatul era absolut senin”,  a continuat avocatului lui Dorin.

Polițiștii continuă cercetările în cazul românului mort, iar colegul de celulă al lui Dorin a fost interogat în privința ultimelor ore din viața bărbatului.

 

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”