Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

Author: Bianca Vidoi

Când vine primăvara?

Sursa: Pexels.com

Oamenii așteaptă să vină primăvara pentru a se bucura de natura și de temperaturi puțin mai ridicate față de cele din această perioadă a anului, iată când va veni primăvara.

Temperaturile de

anul acesta au fost extrem de bizare, mai ales atunci când în ianuarie se înregistrau și peste 20 de grade, dar iată când spun meteorologii că va veni primăvara.

Citește și: Prognoză meteo ANM miercuri, 8 februarie 2023. Vremea rămâne instabilă, iar în unele zone se vor înregistra temperaturi de până la -20 de grade Celsius

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Banat

În zona Banatului se vor înregistra temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite acestei perioade, la sfârșitul acestei săptămâni, Valorile maxime vor ajunge între 0-4 grade, cele minime fiind cuprinse în intervalul -9, -5 grade.

Începând cu data de 11 februarie 2023, temperaturile vor crește, apropriindu-se de cele normale ultimei luni de iarnă. Temperaturile maxime vor ajunge la 8-11 grade, iar cele minime vor ajunge la -3,

2 grade. Precipitațiile vor fi ele prezente la sfârșitul celei de-a doua săptămâni.

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Crișana

Valul de frig va persista în prima săptămână a lunii februarie, temperaturile maxime vor atinge valori de -3, 1 grad, iar valorile minime vor ajunge în intervalul de -15, -8 grade, mult mai scăzute față de cele normale. În a doua săptămână a lunii februarie, temperaturile vor crește, valorile maxime

ajungând la 5-9 grade, iar cele minime la -4, 2 grade, pe timpul nopții. După data de 15 februarie precipitațiile își vor face simțită prezența.

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Transilvania

Nici zona Transilvaniei nu va scăpa de valul de frig, în această regiune înregistrându-se temperaturi maxime cuprinse între -5, -2 grade, iar cele minime, ce se vor resimți pe timpul nopții, vor ajunge între -18, -9 grade. În această perioadă este posibil să fie și ninsori slabe, până la data de 12 februarie.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

În a doua săptămânii a lunii februarie, oamenii din Transilvania vor resimți o creștere a temperaturilor, valorile maxime fiind cuprinse între 4-7 grade, iar cele minime între -5, -2 grade. După data de 16 februarie vor mai fi așteptate ninsori slabe.

Citește și: Incendii de vegetație în Chile! Peste 10 oameni au murit, iar 14.000 de hectare au ars complet

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Maramureș

În zona de nord a țării temperaturile vor fi destul de scăzute, nopțile fiind geroase. Temperaturile maxime ce se vor înregistra în prima săptămână a lunii februarie vor fi cuprinse între -2, 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15, -9 grade, pe timpul nopții. După data de 12 februarie, temperaturile vor crește, iar vremea se va încălzi, valorile maxime ce se vor resimți vor fi cuprinse între 5,7 grade, iar cele minime vor fi între -4, -2 grade.

Precipitații slabe sunt așteptate doar în perioada 11-13 februarie, un alt val de precipitații fiind posibil după data de 16 februarie.

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Moldova

Maximele termice ce se vor înregistra în zona de nord-est a țării vor fi cuprinse între -3 și 2 grade, iar cele minime, din timpul nopții, vor fi cuprinse între -14 și -8 grade. Începând cu data de 12 februarie, vremea se va încălzi, iar temperaturile resimțite de oameni vor crește, cele maxime ajungând între 6-9 grade, iar cele minime fiind cuprinse între -4, 0 grade.

În primele zile ale lunii februarie se vir înregistra precipitații slabe, sub formă de ninsori, iar după data de 16 februarie, acestea șansele de precipitații vor crește.

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Dobrogea

Valorile înregistrate în prima săptămână a lunii februarie sunt mult mai scăzute față de cele normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime ce se vor înregistra vor fi cuprinse între -2 și 2 grade, iar cele minime fiind cuprinse între -10 și -4 grade, pe timpul nopții. În a doua săptămână a lunii februarie se va înregistra o creștere a temperaturilor, acestea fiind mai apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. Valorile maxime ce se vor înregistra vor fi cuprinse între 7-11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 3 grade.

Citește și: S-a emis o atenționare cod galben de viscol și ninsori în mai multe zone ale țării. Au avut loc primele incidente cauzate de zăpadă

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Muntenia

Până la sfârșitul primei săptămâni se vor resimți temperaturi scăzute pentru această perioadă a anului, temperaturile maxime ce se vor înregistra vor fi cuprinse între -2, 3 grade, iar cele minime, resimțite pe timpul nopții, vor fi între -13 și -7 grade. Începând cu data de 12 februarie, temperaturile vor crește, iar maximele vor ajunge între 7-11 grade, iar minimele se vor regăsi între -4 și 0 grade. În ultimele zile din a doua săptămână a lunii februarie va crește probabilitatea de precipitații sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023. Vremea se va încălzi treptat, iar ninsorile se vor regăsi doar în zonele montane

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 februarie Oltenia

În zona Olteniei temperaturile vor fi în continuare scăzute, mai ales în prima săptămână a lunii, valorile maxime ajungând la -1, 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -8 grade. În a doua săptămână a lunii februarie, vremea se va încălzi, iar temperaturile maxime vor ajunge la 6-10 grade, iar cele minime la -4, -1 grade. După data de 15 februarie se vor aștepta precipitații slabe.

Citește și: 10,5 grade, diferență de temperatură în Turnu Măgurele, în doar două zile

Surse: meteoromania.ro  

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”