Camelia Mitoșeru, de urgență la spital! Mihai Mitoșeru este devastat: ”Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 aug 2022, 02:45

Camelia Mitoseru la spital

Sursa: Instagram Mihai Mitoseru

Mihai Mitoșeru trece prin momente grele, mama lui a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost găsită într-o stare critică. Ce a pățit Camelia Mitoșeru?

Camelia Mitoșeru a trecut prin cel mai greu an din viața ei, actrița a fost diagnosticată cu tumoare benignă-meningiom la nivelul creierului și a trebuit să fie operată de urgență. Se pare că lucrurile nu merg deloc în direcția care trebuie, actrița a fost internată de urgență la spital, iar din spusele medicilor aceasta este tratată pentru accident vascular cerebral.

Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a oferit primele detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Acesta a precizat că nu a mai putut lua legătura cu mama sa de la ziua lui de nume, de Sfinții Mihail și Gavriil.

După spusele prezentatorului TV, Camelia Mitoșeru urma un tratament care îi provoca somnolență.

”S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, n.

red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat ”,
a declarat Mihai Mitoșeru.

Citeste si: Mihai Mitoșeru, primele imagini cu mama sa după operație: ”Mama a venit acasă!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mihai Mitoșeru și-a găsit mama în stare critică: ”Nu putea vorbi deloc, este pe tratament pentru AVC” 

Pentru că nu a putut lua legătura cu mama sa, Mitoșeru s-a dus într-un suflet la casa acesteia, iar stare în care a gasit-o l-a șocat.

Actrița era în stare critică, nu putea vorbi, așa că prezentatorul a dus-o de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde medicii se ocupă de ea, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

”Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”,   a mai spus prezentatorul TV. 

Camelia Mitoșeru răspunde cu scces tratamentului administrat de medici, însă fiul ei regretă că nu-i poate fi alături și se roagă pentru sănătatea ei.

”Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină ”, a mai spus actorul.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi, la doi ani după divorț