Mihai Mitoşeru a izbucnit în lacrimi! Dezvăluiri cutremurătoare despre mama sa, Camelia Mitoşeru: "Mi s-a terminat viața"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 mai 2021, 18:07
Mihai Mitoşeru a izbucnit în lacrimi!

În ediția din această seară, din emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, Mihai Mitoșeru și-a făcut apariția și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui.

Reality-show-ul „Trăiri alături de Andreea Mantea”  a ajuns astăzi la episodul cu numărul 30. A fost un episod foarte interesant, un episod în care Andreea Mantea l-a avut invitat pe Mihai Mitoseru care a vorbit despre cea mai dură perioad din viața sa.

Citeste si: Mihai Mitoșeru, primele imagini cu mama sa după operație: ”Mama a venit acasă!”

Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe foarte grele

La începutul aului 2021, Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe foarte grele. Mama sa, Camelia Mitoșeru, a fost internată de urgență și a fost supusă unei intervenții foarte complicate.

Cunoscuta actriță Camelia Mitoșeru a trecut prin clipe grele, aceasta a trebit să se opereze pe creier. Artista avea o tumoare necanceroasă care trebuia îndepărtată chirurgical de urgență.

"Am făcut toate investigațiile și a venit doctorul. Mi-a spus că din păcate e o tumoră și că nu se poate trăi cu ea.", a spus Mihai.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar dacă operația a fost un real succes, mama lui Mitoșeru a întâmpinat și mici obstacole, care au făcut-o să petreacă mai multe zile în spital. 

Citeste si: Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV

Mihai Mitoșeru a povestit în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” că a avut parte de momente extrem de dificile înainte ca mama lui să fie operată.  Vedeta a mărturisit că în ziua în care mama lui trebuia să se opereze, reprezentanții spitalului în care trebuia să aibă loc intervenția chirurgicală l-au anunțat că operația va fi amânată, deoarece nu mai au suficient sânge.

Mihai Mitoșeru le-a cerut ajutorul cunoscuților și fanilor de pe rețelele sociale printr-un mesaj despre starea de sănătate a mamei sale. Românii s-au mobilizat imediat și în aproximativ 2 ore s-a strans sânge pentru tot spitalul.

"Mergem la operație, totul bine, și primesc un telefon și îmi spun: "Nu putem să o operăm astăzi, pentru că este lipsă totală de sânge în București".

Orice se întâmpla, trebuia să apară ceva rău și să ne distrugă psihic.

Am zis că treuie să pun un anunț și să-i rog pe oameni să strangem sânge. Trebuie să ai sânge la o operație care durează șase ore. Am pus un anunț, dar nu am crezut că oamenii sunt atât de draguți. În două ore s-a strâns sânge pentru tot spitalul. Mi-au spus să pun un anunț să nu mai vină oameni.

A doua zi trebuia să vină și mai mulți. Inimaginabil!", a povestit Mihai.