Mihai Mitoșeru, dărâmat de vestea morții lui Florin Condurățeanu. A fost anunțat chiar de către mama lui: "M-a sunat plângând"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 29 iun 2021, 11:03
Mihai Mitoșeru, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu!
Sursa: Facebook

Florin Condurățeanu a murit, iar vestea i-a șocat pe apropiații lui. Mihai Mitoșeru a publicat un mesaj sfâșietor în mediul online după ce a aflat vestea.

Moartea lui Florin Condurățeanu a șocat toată presa românească, astfel că toți cei care l-au cunoscut și au lucrat cu marele maestru îi plâng acum dispariția. Mihai Mitoșeru încă este șocat de acestă veste, astfel a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook.

Citeste si:// ULTIMA ORĂ// Florin Condurățeanu a murit! Incredibil care este cauza morții jurnalistului

Mihai Mitoșeru, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu 

Mihai Mitoșeru a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale după ce a aflat de la mama lui, Camelia Mitoșeru, că celebrul jurnalist s-a stins din viață.

Acesta încă este în stare de șoc, având în vedre că în urmă cu doar o săptămână, jurnalistul Florin Condurățeanu a participat la o emisiune TV împreună cu mama sa, Camelia Mitoșeru, unde au discutat despre diferite știri mondene.

Citeste si: Vestea tragică a dimineții! Gimnasta Larisa Iordache este în doliu! Mama sportivei a murit noaptea trecută!

Camelia Mitoșeru l-a sunat pe Mihai și a izbucnit în plans când i-a dat vestea dureroasă. Celebrul prezentator a povestit pe pagina sa de Facebook momentul în care a primit această veste. 

„Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca!”,  a

scris Mihai Mitoșeru,  pe rețeaua de socializare. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Florin Condurățeanu a murit

A murit jurnalistul Florin Condurățeanu,  iar acestă veste i-a cutremurat pe toți cei care l-au cunoscut și au lucrat cu el. Din primele informații se pare că jurnalistul a decedat în urma unui  stop cardio-respirator.  

„Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni.  Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Codurăţeanu.

În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în şoc cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. 

Dar bătălia aceasta iată, nu a câştigat-o", este anunțul făcut de Mihai Gâdea

Citeste si: Doliu uriaș în presa românească! Un jurnalist tânăr și foarte cunoscut a murit: "S-a prăbușit cerul cu vestea asta"

Se pare că Florin Condurățeanu s-a simțit rău la muncă, iar organismul său ar fi cedat în momentul în care a ajuns acasă.

Potrivit Ecaterinei Andronescu, acesta ar fi murit chiar în brațele fiului său.

“L-am sunat pe Răzvan (fiul ziaristului- n.r.) şi mi-a confirmat că i-a murit în braţe. De la muncă i s-a făcut rău, venea de la muncă sau tocmai venise de la muncă. Cred că suntem şocaţi toţi şi va fi greu să ne revenim.

Eu pot să spun ce a fost pentru mine Florin Condurăţeanu: un fel de patriarh al jurnaliştilor. Să îl păstrăm în memoria noastră aşa cum a fost, un mare jurnalist, un mare om”,  a declarat fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres, conform  stirileprotv.ro.