Adevărul despre relația dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi, la doi ani după divorț

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 16:05
Ce a spus Noemi Dragomir despre Mihai Mitoșeru, fostul ei soț.
Sursa: wowbiz

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat  în urmă cu doi ani, însă, cei doi au rămas în relații foarte bune și petrec foarte mult timp împreună.

Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir timp de 13 ani, dar cei doi au decis în octombrie 2019, că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Recent, Noemi a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu fostul soț.

Citeste si: Mihai Mitoșeru, dărâmat de vestea morții lui Florin Condurățeanu. A fost anunțat chiar de către mama lui: "M-a sunat plângând"

Noemi, primele declarații despre Mihai Mitoșeru 

Noemi a decis să facă primele declarații despre relația pe care o are cu fostul soț, Mihai Mitoșeru. Tânăra are numai cuvinte de laudă la adresa prezentatorului TV.

Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa, Noemi. Celebra actriță a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre fiul ei și fosta ei noră.

Citeste si: Mihai Mitoşeru a izbucnit în lacrimi! Dezvăluiri cutremurătoare despre mama sa, Camelia Mitoşeru: "Mi s-a terminat viața"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună. Își dau telefoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreuna sau nu.

Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag”, a spus actrița.

Chiar dacă Mihai și Noemi s-au descpărțit, cei doi au continuat să se vadă și să vorbească.

De curând, Mihai Mitoșeru și-a aniversat ziua de nnaștere, iar de la petrecere nu a lipsit fosta lui parteneră de viață, Noemi Dragomir. Iată ce a spus și Noemi despre fostul său soț și ce îi urează acestuia, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citeste si: Mihai Mitoșeru, primele imagini cu mama sa după operație: ”Mama a venit acasă!”

„Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uităm la ceas, nu știam cum trece timpul. Mi se pare ciudat să vorbesc după atâta timp, am emoții.

Am emoții când vorbesc despre el. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească.

Sunt sigură că ușor-ușor a început să se liniștească. Cea mai mare dorința pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea”,  a declarat Noemi în cadrul unei emisiuni tv.

 

Taguri: