MOȘ NICOLAE 2022. Ce cadouri poți face de Moș Nicolae, în funcție de zodie. Darurile preferate de nativi

Author: Bianca Vidoi
Cadouri de Moș Nicolae în funcție de zodie Foto(4)

Cadouri de Moș Nicolae în funcție de zodia pe care o ai

Sursa: PixaBay

Moș Nicolae vine în fiecare an să pună cadouri în ghete, iar acestea sunt cele mai potrivite, în funcție de zodia pe care o ai.

Alegerea unui cadou potrivit pentru persoanele dragi este mereu una dificilă, dar anul acesta poate fi mai ușor, dacă vrei să îi oferi un cadou de Moș Nicolae ce se va baza pe caracteristicele zodiei sale.

Citește și: Horoscop weekend 3-4 decembrie 2022. Cei născuți în aceste zodii au parte de un weekend special

Cadourile potrivite în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt niște persoane extrem de active, iar mulți dintre ei împărtășesc o pasiune pentru sporturile de iarnă. Deoarece Moș Nicolae știe pasiunile pe care le aveți, vă poate lua diferite articole vestimentare ce vă vor ține cald atunci când vă veți pune în practică pasiunile.

O pereche de mănuși sau o eșarfă în culoarea preferată este cadoul potrivit pentru zodia pe care o aveți.

Taur

Persoanele ce s-au născut sub semnul taurului prețuiesc mai mult calitatea, față de cantitate, așa că pentru ei este mai important să primească un cadou cu o mare însemnătate pentru ei.

Un card cadou la magazinul preferat este cadoul ideal pe care Moș Nicolae ar vrea să îl primești în ghetuțe, dar o cutie de bomboane de calitate sau o pătură dintr-un material prețios este un cadou la fel de bun.

Gemeni

Moș Nicolae știe că gemenilor le place să își stimuleze inteligența și să cunoască mai multe lucruri despre lumea din care fac parte, așa că anul acesta, cadoul potrivit pentru tine ar fi o carte, în format fizic sau electronic. Persoanele dragi știu cât apreciezi timpul liber alături de o băutură de calitate, așa că te pot surprinde cu băutura preferată.

Citește și: Horoscop zilnic duminică, 4 decembrie 2022. Sfatul zilei: nu îți pierde ambiția. Taurii își rezolvă problemele financiare

Rac

Celor născuți sub semnul racului le plac cadourile unice, chiar personalizate pentru a îi face să se simtă speciali. Moșul poate să îți aducă o agendă, cană, bijuterii, toate personalizate pentru a simte cu adevărat că acel cadou îți este destinat. O ramă cu fotografii alături de persoanele iubite este un alt cadou pe care racii l-ar aprecia.

Leu

Cadoul potrivit pentru cei ce au zodia leu ar fi articole de îmbrăcăminte sau lenjerie intimă, accesorii de păr sau produse cosmetice care să te facă să te simți cu adevărat apreciat.

Alte variante pe care Moș Nicolae le are pregătite pentru lei sunt bijuteriile sau bilete la film sau un concert la care vrei să iei parte de ceva timp.

Fecioară

Toate cunoștințele tale știu cât de mult vrei ca minunatele cadouri pe care le primești să fie practice, iar acest aspect este cunoscut și de Moș Nicolae, iar din acest motiv nu îți va aduce nimic inutil.

Moșul s-a gândit ca anul acesta să primești un produs electrocasnic pe care îl vrei de multă vreme sau produse cosmetice pentru a te bucura de seri în care să te relaxezi. Nici ceasul nu e exclus de pe listă, mai ales că ești o persoană foarte organizată.

Citește și: Horoscop Rac ianuarie 2023. Nativii vor trece printr-o perioadă de vindecare. Vor lăsa oamenii și emoțiile toxice în urmă. Previziuni dragoste, carieră și sănătate

Balanță

Moș Nicolae vrea să te ajute să practici mai mult din activitățile ce te pasionează așa că îți va aduce câteva produse esențiale. Lumânări, uleiuri esențiale sau un covor pentru yoga sunt câteva din produsele pe care moșul le-a gândit pentru tine, dar dacă vrei să începi să cânți la un instrument, lista se va mări.

Scorpion

Chiar dacă nu este vremea ochelarilor de soare, acesta ar fi cadoul potrivit pentru scorpioni, pentru a fi sub acoperire și în această perioadă. Pe lângă ochelarii de soare, în ghetuțe pot fi o pereche de mănuși, o căciulă sau un fular, pentru ca frigul nu este cel mai bun prieten al tău.

Săgetător

Moșul vrea să te surprindă anul acesta cu o excursie alături de cei dragi, din moment ce îți place atât de mult să vizitezi locuri noi din întreaga lume. Iar pentru a te ajuta să îți amintești acele momente incredibile, moșul poate să îți pună în ghete și o cameră de fotografiat pentru a captura momente unice din vacanțele tale.

Citește și: De ce una dintre zodii nu ar trebui să poarte niciodată negru. Astrologii au motive întemeiate pentru a recomanda evitarea non-culorii

Capricorn

Moș Nicolae cât de implicat ești atunci când vine vorba de locul tău de muncă, așa că anul acesta vrea să îți aducă ceva ce te va ajuta la job. O geantă pentru laptop, un mouse sau alte altfel de obiecte te pot surprinde în dimineața zilei de 6 decembrie.

Vărsător

Anul acesta Moș Nicolae a văzut că ți-a atras atenția un gadget performant și chiar își dorește ca acesta să fie în ghetuțele tale, dar dacă depășește bugetul moșului, acesta te poate încânta cu un cadou ceva mai sentimental sau amuzant, precum o pereche de șosete care să îți pună zâmbetul pe buze.

Pești

Moș Nicolae știe că îți place să îți petreci timpul liber alături de o carte bună și un pahar de șampanie sau vin, așa că aceste variante sunt cu siguranță pe lista lui. În cazul în care vrea să te surprindă, moșul îți va da o carte de colorat pentru a face ceva diferit și relaxant.

Citește și: Horoscop Gemeni, decembrie 2022. Este o lună magică pentru acești nativi. Se anunță surprize în plan amoros

Viața și acatistul Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepisopul de Mira Lichiei. De ce este bine să citești această rugăciune pe data de 6 decembrie

Sursa: eva.ro

 

 

 


Cookies