De ce una dintre zodii nu ar trebui să poarte niciodată negru. Astrologii au motive întemeiate pentru a recomanda evitarea non-culorii

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 aug 2023, 00:40

Sunt unele semne zodiacale care pur și simplu radiază când poartă negru.

Sursa: https://pixabay.com/

De ce o anumită zodie nu are voie sa poarte negru?

Potrivit adevarul.ro, astrologii nu recomandă negrul unui nativ al zodiacului, pentru că riscă să le întunece personalitatea.

Care este semnul zodiacal ce nu are voie să poarte negru

Sunt unele semne zodiacale care pur și simplu radiază când poartă negru, însă există un semn zodiacal căruia îi dăunează această non-culoare.

Potrivit astrologilor, deși iubește negrul, zodia Gemeni riscă destul de mult atunci când îl poartă.

Aceștia au nevoie de culori vii dacă vor să iasă în evidență într-un mod pozitiv. Negrul, se spune că, le întunecă personalitatea și, ceea ce este cel mai interesant este faptul că îi face să pară mult mai în vârstă decât sunt.

Dacă aceștia au interzis la negru, le este indicat să poarte culori vii, precum galben și portocaliu, deoarece sunt culori calde și îi vor pune în evidență trăsăturile.

Cu toate acestea, au voie să poarte încălțăminte neagră, dar și accesorii precum: genți, curele, coliere, inele sau cercei, acestea fiind singurele acceptate.

Citește și: Horoscop Gemeni, decembrie 2022. Este o lună magică pentru acești nativi. Se anunță surprize în plan amoros

Care este culoarea care îl avantajează pe acest semn zodiacal

Pentru că zodia Gemeni este un semn al tandreții, iar din punct de vedere al profesiei sunt onești, influența culorii portocaliu asupra comportamentului lor îi determină să fie prietenoși, echilibrați, calmi și plini de căldură.

Totodată, verdele le este recomandat Gemenilor deoarece este o culoare care le accentuează personalitatea puternică. Chiar și violetul este o culoare ideală pentru acești nativi.

Gemenii sunt recunoscuți pentru farmecul lor aparte, iar din această cauză, atât femeile cât și bărbații sunt senzuali și știu cum să se pună în valoare, astfel încât să îi cucerească pe cei din jurul lor.

Citește și: Horoscop Gemeni 2023. Nativii acestei zodii vor fi mai independenți și mai încrezători în propriile forțe. Previziuni dragoste, carieră și sănătate pentru anul 2023

Zodia care radiază în negru

Dacă Gemenii nu au voie să poarte negru, există un semn zodiacal care arată impecabil atunci când poartă negru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este vorba despre zodia Vărsător, zodie care are o fire visătoare, dar este ancorată în permanență în realitate atunci când este nevoie. Acest nativ este caracterizat 100% de hainele negre. Datorită personalității sale puternice și a sufletului său colorat, Vărsătorul se completează excelent cu negru.

Atunci când ia parte la un eveniment, face ravagii când poartă această non-culoare și atrage imediat toate privirile.

Negrul simbolizează eleganța, tocmai de aceea femeile din acest zodiac poartă rochii în tonuri diferite, pe care le accesorizează, puternic, cu diverse bijuterii colorate.

Același lucru se aplică și la bărbatul Vărsător, el fiind pus în evidență de ținutele negre, dar și de către cele bleumarin sau gri. Tocmai de aceea, atunci când poartă un costum negru este comparat cu îndrăgitul personaj James Bond, în toată splendoarea.

Despre persoanele care poară negru se spune că, au sufletele și personalitatea atât de colorate, încât este nevoie să diminueze cumva acest efect.

Deși astrologii le recomandă gemenilor să nu poarte negrul, fiecare persoană, indiferent de ce semn zodiacal este, trebuie să poarte exact ceea ce îi place.

Ce reprezintă negrul

Deși negrul este simbolul durerii și a doliului, poate fi considerată o non-culoare prietenoasă, atât timp cât se regăsește în ținutele de zi cu zi.

În secolul al XIV-lea culoarea era specifică cerului și Casei Regale, ulterior fiind preluată de poeții englezi în perioada Romantismului.

Se zice că negrul este combinația tuturor culorilor, fiind o culoare controversată, mai ales dacă ne gândim la Little Black Dress, piesa vestimentară pe care o adoră majoritatea femeilor, aceasta fiind simbolul eleganței.

În egală măsură, negrul vorbește și despre întuneric, făcând, în acest caz, trimitere la lumea de dincolo, a demonilor. Totodată, aceasta este culoarea veșmintelor purtate de preoți, simbol al supunerii față de Dumnezeu.

Lista de semnificații ale acestei non-culori este una destul de lungă care simbolizează în același timp: eleganța, stil, rafinament, formalism, seriozitate, putere, absență, mister, moarte, doliu, tristețe, nefericire, angoasă, manie, revoltă și anarhism.

De asemenea, se mai spune că oamenii care poartă negru sunt persoane greu de citit și de înțeles, conservatori demni și realiști. Trăsătura comună a acestora fiind aceea de a nu ieși în evidență.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!