Breaking news! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, demis de premier. Cine va fi ministrul interimar al Sănătății?

,
Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu
Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu[Sursa foto: Facebook]

După ce au apărut mai multe zvonuri privind demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu a făcut anunțul oficial în legătură cu acest subiect. Cine va asigura interimatul funcției de ministru al Sănătății?


In articol:

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis de premierul Florin Cîțu. Pe pagina de facebook a Guvernului României a fost făcut anunțul oficial, premierul Florin Cîțu înaintându-i președintelui Klaus Iohannis documentele necesare revocării din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu. 

Cine va fi ministrul interimar al Sănătății după ce Vlad Voiculescu a fost revocat din funcție?

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății în această dimineață și potrivit informațiilor oficiale prezentate de Guvernul României, Dan Barna va fi ministrul interimar al Sănătății până în momentul în care va fi ales un nou ministru.

Nu doar Vlad Voiculescu a fost revocat din funcție, ci s-a luat decizia demiterii Andreei Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, după cum se arată în comunicatul oficial.

„Premierul Florin Cîţu: Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”,

se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului României. 

Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României [Sursa foto: Facebook]

Decizia va fi publicată în scurt timp în Monitorul Oficial, iar până la momentul actual nu au fost prezentate motivele pentru care Vlad Voiculescu și Andreeea Moldovan au fost revocați din funcțiile pe care le dețineau în Ministerul Sănătății.

Citeste si: Vor primi sau nu facilități persoanele care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus? Ministrul Sănătății: „Cine vrea să se vaccineze...”

În ultimele săptămâni au existat nenumărate tensiuni în coaliție, iar decizia premierului în ceea ce îi privește pe Vlad Voiculescu și

pe Andreea Moldovan vine la scurt timp după tragedia petrecută la spitalul „Victor Babeș” din Capitală, dar și după ce secretarul de stat Andreea Moldovan a semnat ordinul privnd noile criterii pentru carantinarea unei localități. Se pare că ordinul ar fi fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu. Andreea Moldovan a declarat că deși premierul nu a știut despre acest ordin, el a fost discutat și votat în Comitetul Tehnico-Științific, potrivit digi24.ro .

Citeste si: Guvernul a adoptat noi măsuri! Cum se va circula în noaptea de Paște și ce program vor avea magazinele? Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carantină lângă București! Locuitorii din această zonă au primit o avertizare RO-Alert

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE Elvis Presley NU a murit din cauza drogurilor, potrivit unei noi cărţi biografice

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

S-a prelungit carantina cu încă 14 zile, în județul Ilfov! Ce oraș este vizat de noile restricții

Raed Arafat, declarații oficiale despre criza de la ATI București. Ce explicații a avut secretarul de stat pentru tragedia de la Spitalul Victor Babeș

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies