S-a prelungit carantina cu încă 14 zile, în județul Ilfov! Ce oraș este vizat de noile restricții

,
carantina prelungita
Autoritățile au decis prelungirea carantinei în orașul Bragadiru pentru încă 14 zile

Carantina a fost prelungită cu încă 14 zile pentru un oraș din județul Ilfov. Restricțiile au intrat în vigoare luni seara.


In articol:

Orașul Bragadiru din județul Ilfov a intrat în carantină pentru încă două săptămâni, începând de luni seara. Ordinul de carantină a fost transmisă Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în privința emiterii ordinului Comandantului Acţiunii. 

Carantină prelungită cu două săptămâni în orașul Bragadiru

"Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de

Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 88 din 12.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov", a anunțat Prefectura Ilfov, potrivit stirilekanald.ro. 

Raed Arafat a emis un ordin în în vederea prelungirii carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru, din Ilfov începând din data de 12 aprilie, ora 22:00, pentru 14 zile după ce rata de infectarea a cazurilor raportate de Coronavirus înregistrată, luni, a ajuns la 9,54 la o mie de locuitori în Bragadiru.

restrictii Ilfov
Rata de infectarea a cazurilor raportate de Coronavirus, a ajuns la 9,54 la o mie de locuitori în Bragadiru.

Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei a înaintat propunerea de carantinare, iar șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a emis ordinul privind carantinarea orașului Bragadiru de luni, 12 aprilie, ora 22:00. Restricțiile vor fi valabile pentru o perioadă de 14 zile. 

În unele zone ale țării  restricțiile  se aplică doar în weekend, în altele pe toată durata săptămânii, în funcție de rata de incidență a infectărilor cu COVID, înregistrate în orașul respectiv, la o mie de locuitori.

Citeste si: Care ar fi cauzele tragediei petrecute luni la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală? Primele concluzii ale anchetatorilor

Autoritățile au dat asigurări că nu se ia în calcul posibilitatea impunerii unor restricții mai severe în minicavanța de 1 mai și Paște, ci din contră, în noaptea de Înviere vor fi ridicate restricțiile de circulație pentru a le permite oamenilor să participe a slujba de Înviere.

Campania de vaccinare ar urma să aducă o ridicare a restricțiilor, curând, în funcție de eficiența efortului de imunizare a populației. 

Citeste si: Carantină timp de 14 zile! Raed Arafat a emis ordinul după ce incidența a ajuns la 9,54 cazuri la mia de locuitori. Unde se aplică restricțiile?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carantină timp de 14 zile! Raed Arafat a emis ordinul după ce incidența a ajuns la 9,54 cazuri la mia de locuitori. Unde se aplică restricțiile?

Ungaria 'o duce rău de tot cu dictatorul' Viktor Orban: A început producţia de masă a automobilelor electrice Mercedes

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Raed Arafat, declarații oficiale despre criza de la ATI București. Ce explicații a avut secretarul de stat pentru tragedia de la Spitalul Victor Babeș

Care ar fi cauzele tragediei petrecute luni la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală? Primele concluzii ale anchetatorilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies