Bill Gates, declarații de ultima ora! Când va lua sfârșit pandemia COVID?

,
bill gates
Cand crede Bill Gates ca ne vom putea intoarce la normal

Până la sfârşitul anului 2022, pandemia COVID va lua sfârșit, datorită eforturilor de vaccinare a populației, spune Bill Gates.


In articol:

Miliardarul Bill Gates a anunțat când va veni finalul pandemiei de coronavirus, care a apărut la finalul anului 2019, în China. În doar câteva luni, coronavirusul a acaparat întreg globul, provocând sute de mii de decese și infectând milioane de persoane.

Când crede Bill Gates că se va sfârși pandemia COVID 

Deși a trecut mai mult de un an de la debutul pandemiei, unele țări încă se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de infectări, în ciuda campaiilor de vaccinare anti-covid.  Bill Gates  a venit cu noi declarații în legătură cu finalul pandemiei, într-un interviu pentru  El Pais.

Omul de afaceri este extrem de optimist, și crede că eforturile de vaccinare ne vor ajuta să ne întoarcem la normalitate. Bill Gates este de părere că efectele dramatice ale pandemiei vor fi depășite în curând, iar numărul infectărilor, va fi redus la zero.

Miliardarul este de părere că afacerile vor fi redeschise, iar oamenii se vor putea întoarce din nou la evenimente, doar în cazul în care nivelul vaccinăriii v-a trece de 70%.

„Efectele dramatice ale pandemiei vor fi depășite. Poate vor mai exista zone în lume unde boala va fi încă prezentă. Întrebarea va fi dacă putem duce cazurile spre zero sau va trebui să continuăm vaccinarea intensivă pentru ceea ce ei numesc boală endemică. Nu știm.

Afacerile se vor redeschide, oamenii vor merge la evenimente publice. Nivelul vaccinării trebuie să ajungă la peste 70%, a declarat Bill Gates, pentru El Pais.

Citeste si: Bill Gates, acuzat de un tribunal că a creat Covid-19! Cu ce miliardari ar fi complotat

Când ne întoarcem la normalitate

Fondatorul Microsoft  a vorbit și despre noile tulpini de coronavirus și posibilitatea nevoii de un vaccin modificat.

„Dar, din cauza acestor noi tulpini, este posibil să avem nevoie de un vaccin modificat pentru ca acoperirea să fie și mai mare”, a adăugat Bill Gates.

Potrivit lui Bill Gates până în vara acestui an, ne vom întoarce treptat la normalitate, deși în unele țări precum Spania sau Statele Unite, situația s-ar putea prelungi până în 2022.

Citeste si: Bill Gates, dezvăluiri incredibile! Când se va sfârși pandemia? Vestea pe care întreaga Planetă o aștepta

„Până în vara lui 2021, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări precum Spania, SUA, situația va reveni aproape total la normal”, a concluzionat Gates.

Citeste si: Bill Gates a anunțat data exactă la care se va sfârși pandemia! Când crede miliardarul că ne vor întoarce la normal?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Bill Gates a anunțat data exactă la care se va sfârși pandemia! Când crede miliardarul că ne vor întoarce la normal?

Mii de pești morți plutesc pe fluviul Oder: 'Seamănă cu Cernobîl'. Germania acuză Polonia că nu a transmis informații

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Te poţi îmbolnăvi de COVID şi după vaccinare! Care este motivul?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies