Bill Gates, acuzat de un tribunal că a creat Covid-19! Cu ce miliardari ar fi complotat

,
Bill Gates
Bill Gates, acuzat că a creat Covid-19

Bill Gates este acuzat de un tribunal că a creat virusul Covid-19.

Un tribunal din Peru a susținut că Bill Gates ar fi creat virusul Covid-19 alături de alți miliardari, printre care membri ai familiei Rockefeller și George Soros.

Tribunalul a emis această rezoluție conspiraționistă pentru a justifica amânarea emiterii unei sentințe într-un proces, informează stirileprotv.ro.

Curtea Penală de Apel pentru provinciile Chincha şi Pisco a subliniat că pandemia a avut un caracter imprevizibil, dar nu şi pentru cei care ar fi creat-o, susține instanța din Peru," care o manipulează şi care continuă să conducă în cel mai mare secret în propriul mediu şi în interiorul corporaţiilor mondiale".

"Niciun guvern mondial, persoane fizice şi juridice, nici apărarea inculpatului nu pot susţine că această pandemie are calitatea de a fi ‘previzibilă’, cu excepţia creatorilor noii ordini mondiale precum Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc", se menţionează în rezoluţia tribunalului peruan.

Bill Gates a donat 150 de milioane de dolari pentru un vaccin

Bill Gates se află în centrul mai multor teorii conspiraționiste legate de Covid-19, probabil și fiindcă miliardarul a atras atenția în urmă cu mai mulți ani că omenirea este nepregătită pentru o pandemie.

Bill Gates trăgea un semnal de alarmă în urmă cu mai mulți ani că un virus ar putea ucide 30 de milioane de oameni în 6 luni.

”Există o zonă în care lumea nu face un progres prea mare, iar asta este pregătirea pentru o pandemie”, declara Bill Gates.

”În cazul amenințărilor biologice, această amenințare lipsește.

Lumea trebuie să se pregătească pentru pandemii, la fel de serios cum se pregătește pentru război”, mai declara miliardarul.  

Vaccin Covid-19
Mai multe vaccinuri contra Covid-19 se află în prezent pe piață

Avertismentul lui Bill Gates nu a fost însă luat în serios de guverne. Miliardarul a donat 150 de milioane de dolari pentru descoperirea unui vaccin. Mai multe companii au scos pe piață vaccinuri contra Covid-19, în România ajungând vaccinul dezvoltat de Pfizer și BioNTech și cel dezvoltat de compania americană Moderna.

" Inovațiile în ceea ce privește diagnosticarea, terapiile aplicate și vaccinurile împotriva bolii sunt destul de impresionante. Asta mă face să cred că, în lumea bogată, vom putea scăpa de virus până la sfârșitul lui 2021. În restul lumii, probabil că vom reuși să ne atingem obiectivul până la finalul lui 2022", declara Bill Gates pentru Wired.

Citeste si: Se dau bani în plus de la Guvern! A apărut sporul de COVID-19

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Două gorile, infectate cu COVID-19. Cazul este unic în lume!

Senatul SUA votează o lege istorică pentru persoanele de același sex. Mesajul lui Biden: 'Dragostea e dragoste'

Două gorile, infectate cu COVID-19. Cazul este unic în lume!

Vaccinul anti-COVID Moderna ajunge şi în România, miercuri. Cu ce diferă faţă de cel de la Pfizer?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies