Bill Gates, dezvăluiri incredibile! Când se va sfârși pandemia? Vestea pe care întreaga Planetă o aștepta

,
Bill Gates a spus adevărul
Bill Gates, sfârșitul pandemiei

Pandemia de coronavirus a venit ca o lovitură dezastruasă pentru întreaga planetă, de mai bine de un an de zile, întreaga omenire a fost răpusă de virusul nemilor. Bill Gates a venit cu noi precizări despre finalul pandemiei. Când vom reveni la normalitate?


In articol:

Bill Gates a spus adevărul despre sfârșitul pandemiei, când vom putea reveni la normalitate și când ne vom putea relua activitațile obișnuite pe care le aveam în urmă cu un an de zile.

Pandemia a schimbat întreaga societate, stilul de viață al întregii omeniri, adaptarea la o viață cu reguli și restricții, egalitatea între oameni.

Bill Gates, adevărul despre finalul pandemiei

Bill Gates a spus adevărul despre finalul pandemiei de coronavirus. Într-un interviu, cofondatorul Microsoft a declarat că totul va reveni la normal odată cu vaccinarea în masă a majorității populației de pe planetă.

Totodată, acesta consideră că până în anul 2022, chiar și cele mai afectate țări de pandemie precum Spania și Statele Unite ale Americii vor putea reveni la normalitate și vor avea posibilitatea de a organiza evenimente majore.

”Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore. Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemei.”, a precizat Bill Gates.

De asemenea, în cadrul interviului, Bill Gates, a subliniat că există, în continuare, inegalități între țările sărace și cele bogate în ceea ce privește procesul de vaccinare. Mai exact, cantitatea de vaccin din țările bogate este mult mai mare, iar țările sărace vor avea de suferit în acest context. 

”În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să vaccineze într-un ritm lent”, a

spus cofondatorul Microsoft.

Citeste si: Bill Gates stie cum putem scapa de pandemie. Dezvaluirile miliardarului american: "Singurul mod in care oamenii se pot intoarce pe drumul cel bun"

Bill Gates, cel mai mare risc la nivel global

Cofondatorul Microsoft a fost invitat în 2015 la conferința TED Talk, unde a declarat că cel mai mare risc privind o catastrofă globală nu este un război, ci un virus extrem de contagios.

Bill Gates preciza la acel moment că marile puteri ale lumii au investit enorm în armament nuclear și foarte puțin într-un sistem care ar putea opri pandemia. Bill Gates a amintit de Ebola, boala care a făcut ravagii în lume ani de zile. 

“Cel mai mare risc în ceea ce privește o catastrofă globală nu arată așa (n.r. – imaginea unei bombe nucleare). În schimb, arată așa (n.r. – imaginea virusului gripal). Dacă ar fi ceva care să ucidă peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii, cel mai probabil este vorba despre un virus extrem de contagios, mai degrabă decât un război.

Nu rachete, ci microbi. Unul dintre motivele pentru care s-ar putea întâmpla asta, este pentru că am investit o sumă enormă în armament nuclear. Însă, am investit foarte puțin într-un sistem ce ar putea opri o epidemie. Nu suntem pregătiți pentru următoare epidemie. Haideți să ne uităm la Ebola. Sunt sigur că toți ați citit despre asta în presă și, dacă ne uităm la ce s-a întâmplat, problema nu a fost că a existat un sistem care nu a funcționat bine, ci problema a fost că nu avem deloc un sistem”, spunea Bill Gates, în 2015.

Citeste si: Bill Gates, acuzat de un tribunal că a creat Covid-19! Cu ce miliardari ar fi complotat

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Bill Gates stie cum putem scapa de pandemie. Dezvaluirile miliardarului american: "Singurul mod in care oamenii se pot intoarce pe drumul cel bun"

Rușii de la Transneft anunță că Ucraina a oprit fluxul de petrol către Europa deși a primit bani: Au fost ordinele UE

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bill Gates a facut anuntul asteptat de intreaga planeta: cand se termina pandemia de coronavirus!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies