Bill Gates avertizează omenirea despre o pandemie ce ar putea fi creată în laborator

,
bill-gates-pandemie

Bill Gates avertizează omenirea despre o pandemie ce ar putea fi creată în laborator

[Sursa foto: Facebook]

Bill Gates este unul dintre magnații lumii care s-a implicat în găsirea unui tratament împotriva COVID-19. De curând, acesta a vorbit despre posibilitatea apariției unei noi pandemii, cauzată de un virus ce ar putea fi creat în laborator.

Bill Gates a reprezentat, încă de când a început pandemia, subiectul teoriilor conspirației. Fondatorul Microsoft a fost acuzat că a creat Coronavirusul în laborator și, prin intermediul vaccinului, că vrea să omoare populația sau să oprească fertilitatea femeilor, din cauza faptului că suntem aproximativ 8 miliarde de oameni pe planetă.

Citeste si: Coreea de Nord a fost băgată în carantină totală fără niciun caz de COVID-19 raportat. Cum explică autoritățile această decizie

Acum, miliardarul vine cu o nouă informație care a stârnit reacții în lanț. Acesta susține că, în următoarele două decenii, oamenii s-au putea confrunta cu o nouă pandemie care, spre deosebire de Covid, nu ar mai apărea din cauze naturale.

Se pare că încălzirea globală ar putea scoate la iveală viruși care au fost înghețați de sute de mii de ani sau poate să creeze unii noi, lucru ce va duce la noi boli cărora nu vom ști cum să le facem față. Cu toate acestea, experiențele anterioare ne-ar putea fi de folos în acest sens și nu vom porni de la zero în găsirea unui tratament.

Bill Gates susține că pandemia de Coronavirus poate oferi informații esențiale

„Ar putea să se nască dintr-un virus pe care îl știm deja. Ar putea fi o variantă de gripă, un alt tip de Coronavirus, iar asta ne-ar permite măcar să avem niște cunoștințe despre cum să obținem tratamente și vaccinuri foarte rapid ”, a spus acesta pentru elDiario.es, conform Romaniatv.net.

„Într-un fel m-am obișnuit. Cheltuiesc miliarde de dolari salvând vieți cu vaccinuri. Dar ideea că unii oameni spun că eu, de fapt, fac miliarde din asta și folosesc vaccinuri pentru a omorî oameni… este un lucru foarte trist”, a mai spus acesta.

bill-gates-pandemie

Bill Gates avertizează omenirea despre o pandemie ce ar putea fi creată în laborator

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: De câte ori te poți infecta cu Omicron într-o lună. Informații despre reinfectarea cu noua tulpină de coronavirus

Ce spunea Bill Gates în plină pandemie de coronavirus, în anul 2020

Din păcate, gama de scenarii e destul de largă, incluzând faptul că, pe măsură ce ne apropiem de toamnă, am putea avea o rată a mortalității care să rivalizeze cu cea mai ridicată de până acum, din aprilie. Dacă mulți tineri se vor infecta, aceștia vor infecta, în cele din urmă, din nou persoanele în vârstă, apoi virusul va ajunge iar în casele de bătrâni, în adăposturi, în locurile unde au fost multe decese. 

Proiectele inovative pe care, probabil, le vom aborda, diagnosticare, tratament, vaccinuri, sunt domenii unde s-a progresat mult, dar nimic care să schimbe fundamental faptul că, în toamnă, situația ar putea să fie foarte gravă pentru SUA, iar asta e mai rău decât m-aș fi așteptat acum o lună: modul rapid în care ne-am reluat activitățile, nepurtarea măștilor, iar, acum, virusul a pătruns în multe orașe care nu înregistrau o rată de incidență semnificativă înainte, așa că va fi o mare problemă”, a spus Bil Gates, potrivit Ted.com.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Telefonul mobil ar putea fi înlocuit cu un tatuaj inteligent! Care sunt predicțiile lui Bill Gates

Angela Merkel: 'Războiul Rece nu s-a încheiat niciodată. Ar fi trebuit să reacționăm mai rapid la agresivitatea Rusiei'

Telefonul mobil ar putea fi înlocuit cu un tatuaj inteligent! Care sunt predicțiile lui Bill Gates

Bill Gates anunță noua pandemie globală. Cofondatorul Microsoft a transmis un mesaj dur guvernelor lumii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies