Bilanțul morților de la protestele din Washington crește! A decedat și el

,
Protestele de la Capitoliul din Washington
Protestele de la Capitoliul din Washington

Un polițist rănit la protestele de la Washington, de la Capitoliu, a decedat și el.


In articol:

Bilanțul morților în urma protestelor din SUA crește la 5 persoane. Polițistul a decedat la spital din pricina rănilor suferite.

„Ofiţerul Brian Sicknick a fost în mijlocul atacurilor de miercuri, 6 ianuarie, de la Capitoliu și a suferit răni grave în urma altercaţiilor cu protestatarii.

După ce s-a întors la divizia sa, s-a prăbușit. A fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor”, a declarat un reprezentant al poliției, citat de CNN.

Brian Sicknick lucra la unitatea de poliție de la Capitoliu din 2008, potrivit sursei citate.

Patru persoane muriseră anterior în confruntările cu poliția. Una dintre persoanele decedate era o fană înfocată a lui Donald Trump, Ashli Babbitt. Femeia era militar de carieră și a murit din pricina rănilor, după ce a fost împușcată.

Donald Trump: Sunt revoltat, vinovații vor plăti

Donald Trump, președintele încă în funcție al SUA, care a pierdut alegerile contra lui Joe Biden, a avut o declarație în care a anunțat că se va axa pe o tranziție ordonată a puterii. Anterior, Trump a îndemnat oamenii să iasă la miting în capitala americană.

"Aș dori să încep prin a vorbi despre atacul condamnabil asupra Capitolului Statelor Unite. La fel ca toți americanii, sunt revoltat de violența, nelegiuirea și haosul creat.
America este și trebuie să rămână întotdeauna o națiune a legii și ordinii. Manifestanții care s-au infiltrat în Capitol au pângărit sediul democrației americane. Cei care ați participat la acte de violență și distrugere, nu ne reprezentați țara.

Cei care ați încălcat legea, veți plăti.

Acum Congresul a certificat rezultatele și noua administrație va fi inaugurată pe 20 ianuarie. Prioritatea mea este asigurarea unei tranziții de putere ordonate și fără probleme. Acest moment cere vindecare și împăcare.

Iar susținătorilor mei minunați, știu că sunteți dezamăgiți, dar vreau, de asemenea, să știți că drumul nostru incredibil este abia la început. Mulțumesc! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Dumnezeu să binecuvânteze America!", a transmis Donald Trump într-o intervenție de la Casa Albă.

Donald Trump
Donald Trump a schimbat tonul[Sursa foto: Facebook]

Presa din SUA notează că schimbarea de ton a președintelui Donald Trump ar surveni după ce mai mulți apropiați ai acestuia l-ar fi părăsit în urma evenimentelor din ultima perioadă.

Citeste si: Cine este femeia ucisă la Capitoliu, susţinătoare a lui Donald Trump

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este femeia ucisă la Capitoliu, susţinătoare a lui Donald Trump

CCR explică de ce este necesar ca decizia judecătorească să fie insoțită obligatoriu și de motivarea sentinței

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Stare de asediu în America! Protestatarii au luat cu asalt Capitoliu. Patru persoane au MURIT în urma ciocnirilor violente

Baba Vanga, preziceri cutremurătoare pentru 2021: Ce ne așteaptă după pandemia de Covid

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies