Cine este femeia ucisă la Capitoliu, susţinătoare a lui Donald Trump

,
capitoliu sua
Sustinatorii lui Trump au asediat Capitoliul

Patru oameni şi-au pierdut viaţa după ce mai mulţi simpatizanţi a lui Donald Trump au luat cu asalt clădirea Capitoliului, în SUA.


In articol:

Miercuri, 6 ianuarie, în timpul Congresului pentru validarea voturilor alegerilor pezidențiale americane, mai mulţi susţinători ai preşedintelui Donald Trump ai intrat forţat în cădirea Capitoliu. Ei protestau la îndemnul lui Donald Trump, care susţine că rezultatul votului ar fi unul fals, şi preşedinţia i-a fost furată.

Asediul s-a soldat cu patru persoane ucise, din rândul civililor. De asemenea, 14 polițiști au fost răniți în urma violențelor din capitala Americii. 

Citeste si: Rasturnare de situatie! Motivul pentru care nu se stie cine este noul presedinte! Trump ameninta cu instanta

Femeia ucisă la Capitoliu, fost cadru militar

Ashli Babbitt
Ashli Babbitt, victima a protestelor de la Capitoliu

Printre victimele violenţelor se află şi o femeie din California. Ea a decedat miercuri, după ce a fost împuşcată în sediul Congresului SUA, la Washington. Numele ei era Ashli Babbitt, o susţinătoare dedicată a preşedintelui Donald Trump. 

„Femeia era Ashli Babbitt, și a fost militar timp de 14 ani şi a efectuat patru desfăşurări cu armata aerului americană”, conform precizărilor canalului de televiziune KUSI. Ea a făcut parte din Forțele Aeriene.

Ashli Babbitt locuia în regiunea San Diego, în sudul Californiei. Soţul său o descria ca fiind  „o partizană hotărâtă a preşedintelui Trump”.  El nu a participat la protestele de la Washington. Nici soacra femeii nu îi poate motiva alegerea de a participa la acţiune:  „Chiar nu ştiu de ce a decis să facă asta”, a declarat ea.

Citeste si: Panica la Casa Alba! S-au tras focuri de arma! Ce s-a intamplat cu Donald Trump VIDEO

Ashli Babbitt se prezenta ca fii o „veterană” şi „libertariană”, pe contul său de Twitter.

Ea se considera o patrioată convinsă şi posta adesea mesaje prin care îşi exprima dragostea pentru ţara sa. Ea a distribuit recent numeroase mesaje de pe Twitter ale unor persoane care mergeau la Washington pentru a manifesta la apelul lui Donald Trump.  „Nimic nu ne va opri. Ei pot încerca, încerca, încerca, dar furtuna este aici şi coboară spre Washington în mai puţin de 24 de ore. De la întuneric la lumină!”,  scria femeia pe contul de Twitter Ashli Babbitt.

Citeste si: Începe Al Treilea Război Mondial?! Ce mare putere nucleară vrea să atace Donald Trump

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Începe Al Treilea Război Mondial?! Ce mare putere nucleară vrea să atace Donald Trump

Marius Budăi anunță ce nu se va regăsi în reforma pensiilor: 'Eu așa ceva nu voi semna'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rasturnare de situatie! Motivul pentru care nu se stie cine este noul presedinte! Trump ameninta cu instanta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies