Bianca și Livian s-au certat din nou! Ce a declanșat scandalul: "Reacționezi urât la nervi"

Bianca și Livian s-au certat din nou în emisiunea de astăzi, dintr-un motiv aparent banal.


In articol:

Pe Bianca a deranjat-o atitudinea lui Livian, acuzându-l că a reacționat urât la nervi.

Livian: De acum încolo promit că nu te mai întreb nimic, ca să evităm orice ceartă

Bianca: Mă deranjează reacția ta

Livian: De ce să te deranjeze?

Bianca: Să nu mai ai paranoile alea ale tale, pentru că tu de câteva zile nu mai zici dacă ești gelos. (...) Am vrut să îți arăt că nu ai de ce să fii gelos (...) La nervi reacționezi mai urât decât mine

Livian: Și când am avut nervi? În pauză?

Bianca: Da, când mi-ai dat pachetul (...) Ai reacționat urât

"Livian și Bianca s-au despărțit"! Anunțul care i-a ȘOCAT pe fanii "Puterea dragostei"! 

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost anunțul care i-a șocat pe numeroșii fani ai celor doi. Mai ales câștigătoarea primului sezon "Puterea dragostei" are numeroși fani.

Livian și Bianca NU s-au despărțit! Ea a plecat într-o pauză binemeritată de o săptămână și se va întoarce în emisiune. Plecarea Biancăi i-a făcut pe unii să creadă că ea s-a și despărțit de Livian, însă nu este cazul.

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost un anunț fals care a circulat pe internet. Mai mulți fani s-au arătat revoltați fiindcă totul ar fi plecat chiar de la presupuși fani ai Biancăi.

"Livian si Bianca s-au despartit!....Asta citim aproape in fiecare saptamana....ba ca a lasat-o din cauza tatalui, ba ea il place pe None....ba ca vezi Doamne nu au mai postat o poza impreuna de 12 h....ba ca a purat o discutie civilizata cu o fata noua.

Cum asa ceva? Voi cei care va laudati ca sunteti sustinatorii lor si ca voi credeti in iubirea lor, acum cand ei chiar au nevoie sa fie mai sustinuti ca niciodata voi sunteti cei care va deziceti de ei???", a fost un mesaj apărut pe internet.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate