Andreea Oprică, în brațele unui alt concurent de la "Puterea dragostei"! Către cine s-a reorientat după ce relația cu Cătălin a eșuat

Andreea Oprică s-a apropiat de Cătălin, însă nu a fost să fie între ei. Ea a spus de mai multe ori că scopul venirii în emisiune este să își găsească jumătatea.Dacă nu a mers cu Cătălin, ei bine, se pare că Andreea Oprică s-a reorientat.

Andreea Oprică și Philip

Ea a dansat cu Philip în ediția de astăzi a show-ului "Puterea dragostei", cei doi strângându-se în brațe în timp ce dansau romantic.

Andreea Oprică și Philip

Andreea Oprică a sărit să o bată pe Mariana

Andreea Oprică nu se dezminte! Ea a sărit din nou să o bată pe colega ei de cameră, Mariana.

"I-am zis să nu mă mai jignească", a acuzat Andreea Oprică, ce a sărit să o bată pe Mariana.

Totul a fost aplanat de către concurenți. Bianca a spus că o înțelege pe Andreea Oprică, Mariana scoțându-le din sărite pe aproape toate concurentele de la "Puterea dragostei" în acest sezon.

Andreea Oprică i-a dat un pumn devastator Marianei!

Nu e primul conflict între Mariana și colega ei de cameră, Andreea Oprică.

Un alt scandal monstru a plecat de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea. Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate