Anarhie în casa "Puterea dragostei"! Andreea Oprică a sărit să o bată pe Mariana: "I-am zis să nu mă mai..."

Andreea Oprică nu se dezminte! Ea a sărit din nou să o bată pe colega ei de cameră, Mariana."I-am zis să nu mă mai jignească", a acuzat Andreea Oprică, ce a sărit să o bată pe Mariana.

Andreea Oprică sare să o bată pe Mariana

Totul a fost aplanat de către concurenți. Bianca a spus că o înțelege pe Andreea Oprică, Mariana scoțându-le din sărite pe aproape toate concurentele de la "Puterea dragostei" în acest sezon.

Oprică sare la bătaie

Andreea Oprică i-a dat un pumn devastator Marianei!

Nu e primul conflict între Mariana și colega ei de cameră, Andreea Oprică.

Un alt scandal monstru a plecat de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea. Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate