Veste incredibila pentru fanii ''Puterea dragostei''! Doi fosti concurenti s-au CUPLAT! Nimeni nu se astepta la ei!

Veste incredibila pentru fanii ''Puterea dragostei''. Doi dintre cei mai iubiti fosti concurenti s-ar fi cuplat!


In articol:

Doi fosti concurenti s-au CUPLAT! Nimeni nu se astepta la ei!

Este vorba despre Simona Braboveanu si Alexandru Bobicioiu, doi finalisti ai sezonul 1. Acesta s-au afisat tot mai des impreuna in ultima perioada. Desi nu au recunoscut inca nimic, cei doi raspund cu ''Multumim'' atunci cand li se spune cat de frumosi sunt impreuna. 

Iata cum s-au afisat acestia: 

Alexandru Bobicioiu a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei"

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul momentului: Am o veste bună să vă dau! - capital.ro

Desi a incercat sa isi caute iubirea in casa "Puterea dragostei", chiar si dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis inca.
Desi fanii sai au sperat la acea vreme, pana in ultima clipa ca a reintrat in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Alexandru a fost radical si a precizat inca de cand a revenit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alte fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.

Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei". Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.

Desi Alexandru Bobicioiu isi cauta inca jumatatea potrivita pentru a-si contrui propria familie, acesta este extrem de apropiat de parintii sai.

Citeste si: Are sau nu IUBIT? Andreea Oprica a spus tot adevarul: ''Relatia noastra merge...''

Citeste si: Schimbare de look pentru Andra! Iubita lui Bogdan Mocanu NU mai arata asa!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies