"Livian și Bianca s-au despărțit"! Anunțul care i-a ȘOCAT pe fanii "Puterea dragostei"! Care este, de fapt, ADEVĂRUL

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost anunțul care i-a șocat pe numeroșii fani ai celor doi. Mai ales câștigătoarea primului sezon "Puterea dragostei" are numeroși fani.


In articol:

Livian și Bianca NU s-au despărțit! Ea a plecat într-o pauză binemeritată de o săptămână și se va întoarce în emisiune. Plecarea Biancăi i-a făcut pe unii să creadă că ea s-a și despărțit de Livian, însă nu este cazul.

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost un anunț fals care a circulat pe internet. Mai mulți fani s-au arătat revoltați fiindcă totul ar fi plecat chiar de la presupuși fani ai Biancăi.

"Livian si Bianca s-au despartit!....Asta citim aproape in fiecare saptamana....ba ca a lasat-o din cauza tatalui, ba ea il place pe None....ba ca vezi Doamne nu au mai postat o poza impreuna de 12 h....ba ca a purat o discutie civilizata cu o fata noua.

Cum asa ceva? Voi cei care va laudati ca sunteti sustinatorii lor si ca voi credeti in iubirea lor, acum cand ei chiar au nevoie sa fie mai sustinuti ca niciodata voi sunteti cei care va deziceti de ei???", a fost un mesaj apărut pe internet.

Bianca și Livian s-au certat în ultima vreme

În ultima perioadă au existat tensiuni între Bianca și Livian. Cei doi s-au contrat din cauza geloziei și a faptului că Bianca dorea să meargă acasă, în timp ce Livian încerca să o convingă să rămână împreună în emisiune. Iată o discuție tensionată între cei doi:

Livian: Fii un pic mai explicită. Unde vrei să bați, că nu înțeleg? Că din ceea ce spui tu reiese că eu prefer să stau aici decât să... Adică pun competiția pe primul loc, în loc să te pun pe tine

Bianca: Eu am spus altceva, am spus dacă te-ai gândit la chestia asta atunci când te-ai combinat cu mine. Adică atunci când iei decizii în locul meu

Livian: Care a fost decizia luată?

Bianca: Să rămânem aici

Livian: Acuma, când am zis?

Bianca: Da

Livian: Stai un pic, că eu cred că tu nu înțelegi. Vorbesc cu tine, Bianca, nu sta pe telefon

Nelson Mondialu îl vrea despărțit pe Livian de Bianca

Nelson Mondialu se pare că îl vrea despărțit pe Livian de Bianca. După ce a atacat-o pe Bianca și înainte, mesajul de această dată este și mai dur.

"Ați văzut cum îl comandă Bianca pe Lobo? La mine s-a oprit ceasul la ora 6. I-a zis că chelește. Liana e cu mine de 25 de ani și n-a zis de mine că m-am îngrășat, am chelit.

Lăsați, că rezolv eu situația, nu vă îngrijiți, stați liniștiți. Dacă n-oi fi eu capabil... am rezolvat eu situații mult mai grele. Liano, ai auzit că a zis (n.r.- Bianca) că a albit Lobo?

Dacă au refuzat-o toți și-a luat-o Lobo, s-o poarte în spate, s-o ducă", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

Citeste si: Denisa, noua concurentă de la "Puterea dragostei", l-a pus în dificultate pe Livian. L-a invitat la dans! Cu cine a dansat până la urmă

Citeste si: Iancu și Ella s-au întors în casa "Puterea dragostei"! Reacția incredibilă a lui Jador atunci când a văzut-o pe Ella. Ce au făcut fetele când l-au văzut pe Iancu!

Citeste si: Kevin, un nou concurent, a intrat în casa "Puterea dragostei"! Mariana i-a ghicit vârsta! Pe cine a invitat la dans

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate