Bianca se simte amenințată de farmecul Alexandrei, noua concurentă! „Am avut o stare neplăcută când am văzut dansul lor” Aflați cum va reacționa Adrian, marți, într-o nouă ediție Casa iubirii, de la ora 10:00 și 15:00, la Kanal D!

,

Noua concurentă va stârni mari controverse în rândul fetelor! Aflați cum va reacționa Bianca după ce Adrian a dansat cu Alexandra.


In articol:

În Gala de duminică, emoțiile au atins cote maxime deoarece trei concurenți, Maria, Natalia și Costi, au ajuns în pericol de eliminare, după ce au fost votați de colegii lor. După câteva momente de suspans, Andreea Mantea a anunțat că cei care se salvează sunt Maria și Natalia, în vreme ce Costi va părăsi casa.
Înainte că tânărul Costi să părăsească emisiunea Natalia a cedat și a izbucnit în lacrimi deoarece își dorea enorm să îl cunoască mai bine și chiar să încerce să formeze un cuplu în Casă iubirii.

Bianca se simte amenințată de farmecul Alexandrei, noua concurentă! „Am avut o stare neplăcută când am văzut dansul lor”

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, toți concurenții au fost luați prin surprindere deoarece o nouă tânăra frumoasă, Alexandra a pășit în casa băieților, acolo unde dintre băieți l-a ales pe Adrian pentru primul dans, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales spre marea dezamăgire a Biancăi.

Marți, Bianca va fi întrebată de Radu, dacă se simte amenințată cumva de apariția noii concurente, Alexandra, după ce aceasta l-a invitat la dans pe Adrian, tânărul pe care ea îl place. Cu nonșalanță caracteristică, Bianca spune că a avut o stare proastă în momentul în care a văzut că cei doi au dansat împreună, însă nu se simte amenințată.

Radu: Te simți amenințată de Alexandra, Bianca?

Bianca: Am avut o stare neplăcută când am văzut dansul lor!

Sorin: Dintr-atâta te-ai abținut! Mi-e frică ce faci afară!

Pe de altă parte, Maria continuă să se revolte împotriva lui Dragoș, care și el va schimbă foaia și va deveni mai

aprig. Tânăra susține că nu îi place comportamentul lui Dragoș și are de gând să se retragă.

„Urat, nu mă așteptăm din partea Mariei! Am încheiat subiectul! Retrage-te!”, spune Dragoș.

Citeste si: Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia: ”O voi trata ca pe o regină”

Citeste si: Lacrimi și emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea in Gala de duminică!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Lacrimi și emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea in Gala de duminică!

România bate orice record: facturile la utilități au cea mai mare creștere din Uniunea Europeană

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia: ”O voi trata ca pe o regină”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies