Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia: ”O voi trata ca pe o regină”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:42

Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia

Sursa: Instagram Costi

Costi este concurentul care a părăsit ”Casa Iubirii” în gala de ieri. Tânărul a oferit și primele declarații după ce a părăsit show-ul fenomen de la Kanal D.

Emoțiile au atins cote maxime în gala de ieri. Natalia și Costi au fost puși în fața unei situații dificile din partea concurenților, care i-au propus spre eliminare. După ce Maria a fost salvată prin vot, soarta lor a urmat să fie decisă de concurenții din ”Casa Iubirii”, care au votat ca Natalia să rămână în casă, în timp ce Costi a fost eliminat și trimis acasă.

Ce a mărturisit Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”

Citeste si: Secretul ascuns al Larisei de la Casa Iubirii. Cum ar putea să o ajute relația cu Ionut și care ar fi motivul pentru care cei doi s-ar despărți

În cadrul galei de duminică, Andreea Mantea a anunțat că parcursul în cadrul show-ului se va încheia pentru Costi, spre marea tristețe a Nataliei, care după ce a realizat ce i se întâmplă a izbucnit în lacrimi și i-a mărturisit lui Costi că regretă plecarea lui.

Înainte de a părăsit casa, Costi a dezvăluit și primele sale impresii despre emisiune și ce a însemnat pentru el timpul petrecut în această competiție.

”A fost o experiență nou, pe care nu am știut că să o trăiesc la început și la care m-am adaptat în timp, pentru mine cum sunt nebunesc, a fost și nebunesc, aș fi vrut să merg în continuare, dar cum am spus, pentru mine va exista întotdeauna o singură fată, pe care o voi trata ca pe o regină, când va fi a mea, iar aici pentru mine a contat doar Natalia...Plec

cu gânduri bune spre viitorul meu”, a spus Costin înainte de a părăsi ”Casa Iubirii”.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Andreea Mantea, replică dură pe o rețea de socializare: ''Ah, bărbații ăștia''. Ce a apărut pe contul vedetei în urmă cu puțin timp

Deși și-ar fi dorit să continue să lupte pentru Natalia, pentru Costi parcursul în ”Casa Iubirii” s-a încheiat, a plecat împăcat și cu gânduri puternice spre un viitor promițător.

Recent, pe pagina de Instagram, Costi a publicat o poză din gala ”Casa Iubirii”, la care a adăugat un mesaj, în care precizează că în viață trebuie să fii responsabil și să-ți asumi riscuri.

”Dacă nu ești dispus să îți asumi riscuri neobișnuite, va trebui să fii obișnuit cu lucrurile obișnuite”, este mesajul pe care Costi l-a publicat pe pagina de Instagram, după eliminarea din ”Casa Iubrii”.

Bianca, în lacrimi amare, după o discuție aprinsă cu Sorin! „Își bate joc de mine, cu Adrian lângă mine” Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, joi, 9 iunie, într-o nouă ediție, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D!

Costi a avut un parcurs frumos în cadrul show-ului, deși au mai existat tachinări între el și băieți, în final, lucrurile s-au rezolvat și au conviețuit cu toții. Gândul lui este în continuare la Natalia, deși fata i-a spus că nu vor putea fi împreună.

Citeste si: Lacrimi și emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea in Gala de duminică!

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies