Lacrimi și emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea in Gala de duminică!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2022, 13:13
Foto(4)

În Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, trei concurenți au fost au ajuns în pericol de eliminare! Cine este concurentul care a plecat acasă?

Emoțiile și tensiunile au atins cote maxime în Gala din această duminică a emisiunii Casa iubirii. Trei concurenți au fost nominalizați și au ajuns în pericol de eliminare, însă în cele din urmă doar unul dintre ei a părăsit show-ul matrimonial. Lacrimile și regretele i-au cuprins pe aproape toți concurenții.

Cine a părăsit Casă iubirii dintre Natalia și Costi?

Concurenții din Casa iubirii își caută în continuare jumătatea ideală, sperând că își vor îndeplini această mare dorința pentru care s-au înscris în cadrul show-ului matrimonial și vor reuși chiar să își întemeieze o familie.

Citeste si: Andreea Mantea, replică dură pe o rețea de socializare: ''Ah, bărbații ăștia''. Ce a apărut pe contul vedetei în urmă cu puțin timp

În urmă nominalizărilor făcute de către concurenții din Casa iubirii, două fete și un băiat au fost propuși spre eliminare în această săptămână. Astfel, în urmă voturilor, Maria, Natalia și Costi au ajuns în pericol de eliminare și au așteptat cu nerăbdare și emoții uriașe verdictul comunicat de Andreea Mantea.

După câteva momente de suspans, prezentatoarea emisiunii a anunțat că primul concurent salvat în această săptămână, care își va continuă șederea în Casa iubirii, este Maria, cea care săptămâna trecută a încercat să se apropie de Dragoș.

”Dintre cei trei, concurentul cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va merge înapoi și își va continuă drumul aici în Casă iubirii și să sperăm că va încerca să profite de șansă primită din partea telespectatorilor! Acela este Maria!”, a

spus Andreea Mantea.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Bătălia finală s-a dat între Natalia și Costi, cei care își doreau enorm să se cunoască mai bine în cadrul emisiunii, însă seară trecută unul dintre ei a părăsit Casa iubirii.

După un scurt moment de suspans, Andreea Mantea a anunțat faptul că cel care va părăsi emisiunea și va pleca acasă, este Costi, spre marea tristețe și dezamăgire a Nataliei, care după ce a realizat ceea ce i se întâmplă a izbucnit în lacrimi și i-a mărturisit lui Costi că regretă plecarea lui. Pe de altă parte, tânărul a încurajat-o și mai mult decât atât a sfătuit-o să mai cunoască și alți băieți chiar dacă el va pleca din casă și să încerce să îi dea o șansă și lui Sorin.

Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!” Aflați cum va reacționa Patrick, miercuri, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D!

Citeste si: Dori și-a văzut visul cu ochii! Ce se întâmplă în aceste momente cu sora ei geamănă, Larisa

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies