Andreea Mantea a făcut anunțul! "Vreau să vă pregătiți" Iată ce îi așteaptă pe toți concurenții din Casa iubirii, sâmbătă, într-o nouă ediție incendiară, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii concurenții vor avea parte de o nouă provocare, când se vor forma perechi pentru a face echilibristică deasupra piscinei.


In articol:

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii s-au petrecut noi momente pline de neprevăzut pentru unii dintre concurenți. Deși Kinga își propusese să lupte în continuare pentru Ionuț, astăzi, tânărul și-a luat inima în dinți și a decis oficializeze relația cu Larisa, pentru a-i demonstra atât Kingai, cât și celorlalți concurenți că o iubește și își dorește să înceapă o relație serioasă alături de ea.

În vreme ce Ionuț și Larisa s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu foc în văzul tuturor, Kinga a simțit că îi fuge pământul de sub picioare, constatând că l-a pierdut definitiv pe cel pe care îl place.

Andreea Mantea a făcut anunțul! „Vreau să vă pregătiți”

În ediție de sâmbătă, în Casa iubirii toți concurenții vor avea parte de o mare provocare. Andreea Mantea i-a anunțat să se pregătească deoarece va fi posibil să între la apă. Prezentatoarea TV le-a spus fetelor și băieților să se pregătească de un număr de echilibristică deasupra piscinei, unde vor urca in pereche pe o bârnă îngustă si vor încerca din răsputeri sa își mențină echilibrul.

casa iubirii

Momente hazlii in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Bianca și Adrian ajung să își adreseze replici acide, după ce tânăra concurență își va exprimă gelozia față de cel pe care îl place și alături de care își dorește o relație.

Bianca va fi deranjată de faptul că Adrian a spus că ar vrea să mai cunoască și alte fete din Casa iubirii, semn clar că nu este încă hotărât.

casa iubirii

Bianca si Adrian ajung sa se certe

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Una e când ajuți o persoană să se ridice de jos și una e când stai pe canapea cu iubita ta și o îmbrățișezi și pe ea și pe altă o mângâi!(...) Dacă tu ai încă dorința să cunoști pe altcineva înseamnă că nu vrei să fii cu mine! Că dacă ești îndrăgostit nu mai vrei să cunoști pe nimeni! Pentru mine a fost foarte greu să mă controlez!", spune Bianca.

Citeste si: Ionuț și Larisa și-au oficializat relația! Kinga le-a aruncat priviri tăioase pe tot parcursul dansului

Citeste si: Cum a apărut Andreea Mantea în culisele show-ului ”Casa Iubirii”. Fanii s-au întrecut în comentarii când au văzut imaginile

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ionuț și Larisa și-au oficializat relația! Kinga le-a aruncat priviri tăioase pe tot parcursul dansului

România bate orice record: facturile la utilități au cea mai mare creștere din Uniunea Europeană

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum a apărut Andreea Mantea în culisele show-ului ”Casa Iubirii”. Fanii s-au întrecut în comentarii când au văzut imaginile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies