Bianca de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține raporturi intime cu un bărbat, în fața camerei

Bianca de la Puterea Dragostei

Concurenta i-a luat pe toți prin surprindere.


In articol:

După ce au apărut imagini în care Bianca de la Puterea dragostei face vidceochat în fața camerei, Adrian din primul sezon al emisiunii a dezvăluit mai multe filmulețe în care fosta iubită a lui Livian face dragoste cu un bărbat, cel mai probabil un fost iubit.

Filmările au avut loc pe vremea când Bianca era blondă, iar în imagini, nu se vede și fața bărbatului cu care întreține raporturi intime.

Citeste si: Bianca si Livian, in continuare despartiti! Andreea Oprica ii da tarcoale lui Livian, iar Bianca fierbe de gelozie! "Am auzit niste urlete ca in jungla!" Iata ce dezvaluiri incredibile a facut Bianca!

Bianca Comanici videochat: ce spun fanii dupa ce au vazut imaginile

Imaginile explicite i-au îngrozit pe cei care i-au fost alături Biancăi încă de când a intrat în emisiune. Cu toate acestea, mulți dintre ei îi sunt alături, însă au fost și persoane care au fost absolut dezgustate de acest comportament. Cel mai mult au de suferit membrii familiei și prietenii Biancăi, dar și Livian.

Bianca Comanici videochat

„Ești frumoasă, Bibi! Mereu suntem alături de tine, noi nu te părăsim la greu!”, „Fii puternică! Vei trece și peste asta!”, „Bianca, Sper să ai o atitudine sănătoasă de om puternic și să nu pleci capul. Nu te judecăm, te susțin în continuare NECONDIȚIONAT, pentru că mă mai repet îmi place evoluția ta și sufletul tău. Ai grijă de tine ❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere pe care le-a primit Bianca de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a făcut videochat.

„Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță! Dar când e c****ă de-aia proasta, n-ai ce să îi ceri!”, au scris cei care o condamnă pe Bianca de la Puterea Dragostei după ce au apărut imaginile cu ea în timp ce făcea videochat.

Adrian, hotărât să îi dea o lecție Biancăi de la Puterea Dragostei

Adrian de la Puterea dragostei este hotărât să o demaște pe fosta sa colegă și i-a pus gând rău.

„Nimeni nu a făcut ce a făcut ea. Fiți atenți. Pe cine susțineți voi? Deci dacă vedeți ce face ea în videoclipul acela. Am înnebunit când mi-au trimis videoclipul. Pentru bani să faci asta? Mai ziceți voi că ea a sfântă. O fac pe asta de să își ia viețile. Ați dat shut down la bibișori. Voi nu ne-ați crezut, ați spus că suntem invidioși, că ea are greutăți. Dacă o susțineți, măcar să faceți și voi ca ea. Le-a întrecut pe toate asta. Dacă e să mâncăm toți din pâinea asta, mâncăm. Nu așa măi, să promovăm chestia asta.”, a spus Adrian pe Instastory.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate