Bianca Comănici, în lacrimi! Andreea Mantea a făcut-o să plângă: "Să nu arunce cu noroi..."

,
Bianca Comănici
Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe Andreea Mantea

Andreea Mantea vă așteaptă și astăzi, 8 februarie, cu o nouă ediție extrem de emoționantă a emisiunii "Trăiri alături de Andreea Mantea", de la ora 22:30, la Kanal D!


In articol:

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”  se bucură de un mare succes, datorită faptului că Andreea Mantea este mereu extrem de sinceră și nu le ascunde celor de acasă nimic din tot ceea ce traieste. 

În episodul din această seară, veți putea urmări o întâlnire extrem de emoționantă între Andreea Mantea și fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici.

Andreea Mantea și Bianca Comănici
Andreea Mantea și Bianca Comănici, întâlnire emoționantă!

Citeste si: Andreea Mantea și David, dezastru în bucătărie! Nu ratați o noua ediție de senzație, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, LUNI, 8 februarie de la 22:30, la Kanal D

Andreea Mantea și Bianca Comănici, întâlnire emoționantă! 

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea dragostei și Andreea Mantea s-au revăzut pe holurile Kanal D. În momentul în care s-au revăzut, Bianca extrem de emoționată a început să plângă. 

„Puternica mea!”, îi spune prezentatoarea tv în timp ce o îmbrățișează. 

Recent, Andreea Mantea a făcut declarații despre personajele marcante ale celui de-al doilea sezon Puterea Dragostei, câștigătorii Bianca și Livian.

Citeste si: S-au împăcat în secret? Bianca Comănici a făcut anunțul despre Livian: „Și-a cerut iertare. A spus că...”

„Nu știu dacă a jucat sau nu teatru Livian.

Cred că sunt niște lucruri mult mai importante, lucruri pe care nu le știm cu siguranță. Mă rog, poate că eu le știu, niște lucruri pe care ei nu le-au lăsat la suprafață. Ei le știu mai bine și cumva, poate că ei aveau nevoie de această pauză. Consider că Bianca are viața înainte, are un drum foarte important de parcurs, este abia la început și consider că poate că i-a făcut bine această despărțire, pentru că ea nu ar trebuie să se agațe de cineva, sau nu ar trebui să își dorească să depindă atât de mult.

Mi-aș dori să își revină, să se ridice și să își descopere menirea, să își vadă de drum și abia să vadă ce și cum, pentru că este tânără și are tot timpul din lume. Iar Livian este băiat, și-a descoperit menirea, știe ce să facă, ar trebui cumva să îi susținem pe amândoi separat și să sperăm într-o prietenie dacă nu într-o împăcare. Pentru că nu ai de unde ști, ce ți-e scris, ți-e pus în frunte, nu ai cum să te pui de-a curmezișul, că nu ai cum, nu ai ce face.

Eu vreau să îi susțin pe toți, dar doar atât, să nu arunce cu noroi unii în ceilalți, vreau să fiu mândră de voi, v-am mai zis. Atât, trebuie să meargă cu capul drept pe stradă, în rest, ducă-se toate”,  a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea, în lacrimi la „Trăiri alături de Andreea Mantea”

În ediția din 8 februarie, Andreea Mantea a mers la cimitir, la mormântul unei ființe dragi, unde a izbucnit în lacrimi. Vedeta povestește că de fiecare dată când are o problemă face asta, așa cum alți oameni merg la psiholog atunci când simt nevoia să se descarce.

Andreea Mantea
Andreea Mantea, lacrimi amare, la cimitir!

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi amare, la cimitir! Iata cum a fost surprinsa vedeta, in cele mai triste momente!

„Ai văzut că oamenii merg la psiholog? Merg la psiholog și spun tot! Eu mă duc la el și spun tot, încă, și acum.

Pentru că dacă el nu mai e, mă duc acolo și îi spun acolo că nu am unde”, declară Andreea printre lacrimi de durere, după ce merge la cimitir.

„Sunt lucruri pe care unii oameni nu le-ar crede, dacă le spun”,  a continuat vedeta.

Urmăriți o noua editie extrem de emotionanta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", astăzi, 8 februarie, de la ora 22:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Andreea Mantea în lacrimi in propria emisiune:”Știu cât de greu ți-a fost...”!

Victor Ciutacu: Emilia Șercan este campioana mondială a servitelor din presă

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Andreea Mantea si David, noi peripetii la munte! Nu ratati o noua editie de senzatie, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, LUNI, 1 februarie, de la 22:30, la Kanal D!

Andreea Mantea decide sa isi faca testul COVID-19! "De cand a inceput nebunia asta mi-a fost frica sa fac test!" Urmariti o editie de senzatie "Trairi alaturi de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies