Andreea Mantea în lacrimi in propria emisiune:”Știu cât de greu ți-a fost...”!

,
Andreea începe să plângă
Andreea Mantea în lacrimi!

Andreea Mantea a fost surprinsă în lacrimi în ediția din această seară din ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. A fost un episod cu totul emoţionant, vedeta s-a cutremurat în urma dezvăluirilor pe care prietena sa le-a făcut.


In articol:

Andreea Mantea a obișnuit publicul cu naturalețea ei, vedeta nu-și ascunde emoțiile, chiar dacă se află în fața camerelor de filmat. În ediția din această seara ”Trăiri alărturi de Andreea Mantea”, frumoasa prezentatoare dă frâu liber sentimentelor și izbucnește în lacrimi.

Motivul este unul dramatic care a afectat-o foarte tare pe Andreea.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi

Andreea Mantea a dovenit de multe ori că este foarte sensibilă și nu își poate ascunde emoțiile, dar nici nu se ferește de camerele de filmat care o însoțesc peste tot. Este obișnuită să le arate telespectatorilor viața ei așa cum este ea cu bun și cu rele.

În ediția din această seară din ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, vedeta face o escapadă la munte alături de prieteni. Andreea este însoțită în mașină de buna ei prietenă Amalia, care face dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta s-a emoționat până la lacrimi.

Amalia se destăinuie Andreei
Prietena Andreei face dezvăluiri cutremurătoare

Citeste si: Andreea Mantea si David, noi peripetii la munte! Nu ratati o noua editie de senzatie, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, LUNI, 1 februarie, de la 22:30, la Kanal D!

Andreea Mantea, cutremurată de dezvăluirile prietenei ei 

Andreea știa că prietena ei a avut probleme grave de sănătate, însă nu știa cu exactitate ce s-a întâmplat. Amalia i-a povestit cu greu Andreei despre cea mai grea etapă din viața ei, când avea doar 27 ani a fost diagnosticată cu cancer în zona gâtului. 

La început medicii din România i-au pus un diagnostic greșit, astfel boala a avansat destul de repede la gradul al doi-lea.

Amalia a povestit cât de devastă a fost, mai ales că acasă o aștepta băiețelul ei de numai 2 ani și jumătate. Cu lacrimi în ochi a povestit cât de grele au fost cele trei luni în care a fost plecată din țară și a stat departe de fiul și de soțul ei.

În urma acestor destăinuiri Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi, cutremurată de puterea cu care prietena ei i-a povestit despre cea mai tragică etapă prin care a fost nevoită să treacă.

”M-am emoționat acum pentru că știu cât de greu ți-a fost și nu îmi vine să cred cu cât curaj ai vorbit!”,  i-a spus Andreea pritenei ei în timp ce o îmbrățișa cu lacrimi în ochi.

Andreea Mantea a fost alături de Amalia în toate momentele grele și a ajuta-o să treacă peste greutățile pe care viața i le-a dat.

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi după ce și-a făcut testul Covid-19! Prezentatoare TV a fost surprinsă de rezultatul final: "Mi-a fost frică să îmi fac..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea si David, noi peripetii la munte! Nu ratati o noua editie de senzatie, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, LUNI, 1 februarie, de la 22:30, la Kanal D!

Tratamentul cu anticorpi monoclonali împotriva Covid-19 urmează să fie autorizat în SUA

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 17, luni, 25 ianuarie - VIDEO. Andreea Mantea face testul COVID-19!

Andreea Mantea decide sa isi faca testul COVID-19! "De cand a inceput nebunia asta mi-a fost frica sa fac test!" Urmariti o editie de senzatie "Trairi alaturi de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies