Pandemia va lua sfârșit în 2021? Carmen Hara a făcut dezvăluiri incredibile în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”: ”Covidul este făcut de noi...”!

,
Carmen Hara, prediţii
Pandemia va lua sfârşi în 2021?

În ediția din această seară din ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, Carmen Hara a prezis ce ne așteaptă în anul 2021. Dacă vom scăpa de pandemie sau dacă mai avem de îndurat mult timp de acum înaite. Andreea Mantea a discutat cu Carmen Hara despre toate aspectele acestui virus care s-a abătut peste întreaga omenire.


In articol:

Andreea Mantea a luat legătura cu buna ei prietenă din America, prezicătoarea Carmen Hara. Cele două au discutat despre predicțiile noului an, dar mai ales despre virusul care s-a abătut asupra întregii omeniri.

Vom scăpa de pandemie în acest an?

Carmen Hara, predicțiile pentru anul 2021. Vom scăpa de pandemie?

Carmen Hara a prezis ce ne va aștepta în acest an, iar după spusele ei va fi un an cu multe surprize pentru întreaga omenire.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Carmen dacă pandemia de coronavirus va lua sfârșit și dacă vom putea reveni la activitățile pe care le aveam cândva, sau vom fi nevoiţi să mai îndurăm mult timp de acum încolo acest virus care s-a abătut asupra noastră.

”Covidul este făcut de noi, noi suntem dușmani noștri de când lumea și pământul. Covidul este o energie, o vibrație negativă karmică. Karmele sunt problemele noastre create de-a lungul timpului. Karmele se repetă. Cuvântul karma înseamnă repetiţia unor lucruri. Umanitatea a mai trecut printr-un lucru care nu s-a numit COVID, s-a numit gripa spaniolă. Ciclic, în cicluri de viaţă. Noi trecem prin evenimente similoare", a precizat Carmen Hara

Anul acesta trecem în dimensiunea 5
Anul acesta trecem în dimensiunea 5, al eliberării de un necaz!

Prezicătoarea Carmen Hara a precizat că anul 2020 s-a aflat în numărul 4, număr care înseamnă că

umanitatea suferă schimbări la nivel emoţional, dar totodată, o destabilizare psihică pentru omenire.

"Într-un an de numărul patru, umanitatea este afectată emoţional şi este zdruncinată mental pentru că răspunsul ăsta covid a fost mental. Noi ne-am speriat atât de mult, n-am găsit soluţii, ne-au traumatizat, ne-am închis în casă, n-am ştiut cum să procedăm, n-a vrut nimeni să ne spună ce să facem. O depresie mondială.",

a mai declarat Carmen Hara  

Citeste si: Andreea Mantea si David, noi peripetii la munte! Nu ratati o noua editie de senzatie, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, LUNI, 1 februarie, de la 22:30, la Kanal D!

Anul 2021 reprezintă sfârşitul pandmiei de COVID-19?

Anul 2021 se anunţă un an mai bun pentru toată lumea, deşi o bună perioadă de timp vom fi nevoiţi să mai cărăm greutăţile acestei pandemi, însă, cu fiecare zi va fi mai bine, iar până la sfârşitul anului

vom fi  eliberaţi de acest virus.

"Am intrat în cifra cinci, ce s-a întâmplat în 4 nu se poate repeta în 5. Anul 5 înseamnă dimensiunea următoare de cele patru elemente ale creaţiei, care este dimensiunea divino, o numim noi. Cifra a 5 în ce zi a murit Hristos, a 5 zi a săptămânii, care a fost într-o vineri. Cifra 5 înseamnă eliberare, înseamnă şi clasa morţii, în cabala înseamnă şi a cincea dimensiune universală care este dimensiunea etericului.

Deci noi intrăm în dimensiunea a cincea care nu înseamnă moarte fizică, ci eliberare a unui necaz. Scăpăm de această catastrofă, de fapt, în cursul acestui an." a spus prezicătoarea Carmen Hara.

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi după ce și-a făcut testul Covid-19! Prezentatoare TV a fost surprinsă de rezultatul final: "Mi-a fost frică să îmi fac..."

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea decide sa isi faca testul COVID-19! "De cand a inceput nebunia asta mi-a fost frica sa fac test!" Urmariti o editie de senzatie "Trairi alaturi de...

Diana Șoșoacă îl spulberă pe Raed Arafat după tragedia de la Victor Babeș: 'Pe vreme de pandemie, şeful DSU conduce. Am plângeri penale inclusiv pentru genocid'

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Andreea Mantea, adevărul despre o noua sarcină! Ce a spus prezentatoarea TV despre al doilea copil

Andreea Mantea ia o decizie radicala! "Vreau sa-mi schimb..." Urmariti o noua editie de senzatie, "Trairi alaturi de Andreea Mantea", ASTAZI, 18 ianuarie, de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies