S-au împăcat în secret? Bianca Comănici a făcut anunțul despre Livian: „Și-a cerut iertare. A spus că...”

,
Bianca Comănici și Livian, foști concurenți la Puterea Dragostei
Bianca Comănici și Livian, foști concurenți la Puterea Dragostei [Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu Livian. Există șanse să formeze un cuplu în viitor?


In articol:

Bianca Comănici și Livian au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea Dragostei, iar fanii celor doi au fost foarte dezamăgiți în momentul în care au pus punct relației. Ce anunț a făcut acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei despre relația cu Livian?

Bianca Comănici și Livian, din nou împreună? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus totul despre legătura cu Livian

Povestea lor de dragoste a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, iar în final, Bianca Comănici și Livian au decis să își spună adio și să pornească pe drumuri diferite. Ce se întâmplă acum între cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei?

După separarea de Bianca Comănici, Livian s-a refugiat în brațele unei alte femei, Florentina, iar când lucrurile păreau că merg ca pe roate între cei doi, fostul concurent de la Puterea Dragostei a anunțat că este din nou singur. Între timp, Bianca Comănici s-a concentrat mai mult pe carieră, astfel că a ajuns să își îndeplinească visul de a prezenta două emisiuni în mediul online.

Citeste si: Bianca Comănici și Ella de la ”Puterea dragostei”, de nerecunoscut! Detaliul care i-a șocat pe fani: ”Folosiți același doctor...”

Având în vedere că cei doi foști iubiți sunt singuri în momentul de față, prietenii virtuali s-au întrebat dacă au reușit să facă pace și dacă există șanse ca în viitor să aibă din nou o relație.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe instagram, Bianca Comănici a dezvăluit cum se înțelege în prezent cu Livian. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că deși Livian și-a cerut iertare pentru momentele în care a făcut-o să sufere, cei doi nu păstrează legătura în momentul de față și nici nu sunt prieteni, având în vedere că în trecut au trăit o poveste de dragoste intensă.

„Măi, să știi că de vorbit nu vorbim, dar am vorbit cu el și ne-am lămurit lucrurile.

Nu pot să zic că suntem prieteni, dar și-a cerut iertare. A spus că îi pare rău că m-a făcut să sufăr, dar suntem ok acum și asta e important.”, a dezvăluit Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Bianca Comănici a făcut dezvăluiri despre relația cu Livian
Bianca Comănici a făcut dezvăluiri despre relația cu Livian [Sursa foto: Instagram]

Se pare că Bianca Comănici și Livian au reușit să îngroape securea războiului, astfel că fanii celor doi încă speră la o împăcare. 

Citeste si: Bianca Comănici, anunțul la care nu se aștepta nimeni: „Revedere de senzație pentru mine. Distanța nu separă oamenii...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, posibilă relație cu un coleg. Ce i-a prezis celebrul astrolog Mariana Cojocaru?

Accident grav pe șoselele din România: doi copii au fost răniți

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Bianca Comănici, viitoare șoferiță! Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a apucat de școala de șoferi

Bianca Comănici, mesaj emoționant pe instagram: „Acea iubire unică...” Ce anunț a făcut?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies