Bianca a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Livian după filmări: "Când ne certăm îmi spune că..." S-a aflat motivul pentru care a plâns după emisiune!

Deși recunosc că se iubesc, Bianca și Livian se ceartă tot mai des, își fac reproșuri și nu vorbesc deloc despre împăcare. Ce se întâmplă între ei după filmări?


In articol:

Bianca a fost foarte tristă în ultimele zile și dacă inițial a refuzat să spună care este motivul supărării, acum a decis să dea cărțile pe față.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" nu se mai ascunde și a vorbit deschis despre ce se întâmplă între ea și Livian atunci când părăsesc platoul de filmare.

Citeste si: Ce surpriză! Cine sunt favoriții săptămânii? Andreea Mantea a făcut marele anunț

Bianca a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Livian după filmări: "Când ne certăm îmi spune că..."

Toți concurenții din casa "Puterea Dragostei" au observat că Bianca este din ce în ce mai tristă, iar acum s-a aflat și motivul. Concurenta a dezvăluit că în afara filmărilor, Livian o acuză că se victimizează, încercând astfel să îl sensibilizeze.

Citeste si: Bianca nu și-a putut ascunde supărarea! Livian a tratat-o din nou cu indiferență: "Mi-aș fi dorit să vorbesc cu el, dar a refuzat." De ce s-au certat?

"În general, când ne certăm, îmi spune că încerc să mă victimizez.", a spus Bianca.

Cel mai recent conflict a izbucnit între cei doi concurenți după ce Livian ar fi făcut o glumă cu tentă sexuală care ar fi deranjat-o pe Bianca. Întrebată de ce a plâns, Bianca a răspuns.

"Pentru că ai refuzat să vorbești cu mine, aseară. Eu am vrut să nu îmi spun părerea tocmai ca să nu creadă oamenii ceva rău despre el.", a spus Bianca.

Citeste si: Un fost concurent de la Puterea dragostei, tată?! Femeia pe care o iubit-o este însărcinată pentru prima dată

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate