Bianca nu și-a putut ascunde supărarea! Livian a tratat-o din nou cu indiferență: "Mi-aș fi dorit să vorbesc cu el, dar a refuzat." De ce s-au certat?

,

Bianca și Livian sunt despărțiți de luni bune, iar șansele de împăcare sunt din ce în ce mai mici, asta dacă ar fi să luăm în calcul comportamentul celor doi.


In articol:

Deși face eforturi să îi fie din nou pe plac lui Livian, Bianca se lovește mai tot timpul de refuzul acestuia de a mai da o șansă relației lor.

Livian și Bianca au momente în care se înțeleg foarte bine și în care dau impresia că sunt pe punctul de a se împăca, dar și momente în care relația lor pare că a ajuns la final.

Citeste si: Abia a cerut-o în căsătorie, iar acum a aruncat bomba. Marius: "Nu mai vreau să fiu în relația asta!" Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Bianca nu și-a putut ascunde supărarea! Livian a tratat-o din nou cu indiferență: "Mi-aș fi dorit să vorbesc cu el, dar a refuzat." De ce s-au certat?

În timp ce în jurul ei ceilalți concureți zâmbeau și făceau glume, Bianca a fost surpinsă încruntată. Concurenta nu a vrut să spună în fața tuturor de ce este supărată, însă un lucru este cert, tristețea de pe fața ei are legătură cu Livian.

Citeste si: Andreea Mantea a scos adevarul la iveala: Andreea Pirui si Marius nu mai sunt un cuplu?

Cei din casa "Puterea Dragostei" s-au grăbit să spună că tachinările dintre Ligi și Livian ar fi făcut-o pe Bianca să reacționeze așa, însă concurenta nu a confirmat acest lucru.

Livian: Nu mă interesează. Pentru mine nu există niciun motiv. Ea a prins un motiv și a vrut să întoarcă situația și să mă duc eu la ea. Eu i-am explicat. Între noi doi nu există strategie, joc.

Bianca: Vreau să fie conștient el de ceea ce a greșit. D-aia mi-aș fi dorit să vorbesc cu el că să lămurim, dar a refuzat.

Livian: Eu m-am dus să vorbesc cu ea și a refuzat.

Bianca: Nu am refuzat să vorbesc, am refuzat să merg lângă el. I-am spus: spune ce ai de spus că eu o să stau aici. Nu i-am închis gura din prima, că nu vreau să aud.

Vezi în materialul video de mai jos schimbul de replici dintre cei doi. 

Citeste si: Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse de pe internet! Cum arăta la 20 de ani concurenta de la Puterea dragostei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce băieți din casa "Puterea Dragostei" au petrecut până dimineața? Livian i-a filmat și a postat imaginile pe internet: "Dormeai cu borcanul de murături lângă"

Premierul a numit patru noi secretari de stat: Unul la Justiție și trei la Finanțe

Cea mai toxică legumă din lume! Românii o folosesc extrem de mult. Atenție maximă

Este cumplit! Ella a mai pierdut pe cineva din familie. Concurenta nici nu a putut veni la emisiune

Mary de la "Puterea Dragostei", pregătită să devină mamă? Declarația care a surprins pe toată lumea: "Am vrea..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies