Abia a cerut-o în căsătorie, iar acum a aruncat bomba. Marius: "Nu mai vreau să fiu în relația asta!" Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Când toată lumea credea că se pregătesc de nuntă, Marius și Andreea Pirui au ajuns în pragul despărțirii. Ce se întâmplă între cei doi concurenți?


In articol:

Marius și Andreea Pirui formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea Dragostei". Ba mai mult decât atât, cei doi le-au arătat tuturor că se gândesc la un viitor împreună, având în vedere că Andreea Pirui a acceptat cererea în căsătorie venită din partea lui Marius.

Citeste si: Ce băieți din casa "Puterea Dragostei" au petrecut până dimineața? Livian i-a filmat și a postat imaginile pe internet: "Dormeai cu borcanul de murături lângă"

Abia a cerut-o în căsătorie, iar acum a aruncat bomba. Marius: "Nu mai vreau să fiu în relația asta!" Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Când totul părea perfect între ei, neînțelegerile din ultima perioadă au ajuns să îi despartă. Cei doi concurenți și-au făcut reproșuri referitoare la implicarea în anumite conflicte din casă.

Marius este foarte deranjat de faptul că Andreea intră în discuții care nu o privesc, spunând că nu își dorește să își petreacă înteaga viață alături de un astfel de om.

Citeste si: Andreea Mantea a scos adevarul la iveala: Andreea Pirui si Marius nu mai sunt un cuplu?

Se pare că, în prezent, posibilitatea ca cei doi să mai ajungă în fața altarului este destul de mică, având în vedere afirmațiile făcute de Marius în cadrul emisiunii.

Pirui: Tu m-ai lăsat, tu nu mai vrei să fii cu mine!

Marius: Nu e vorba că te-am lăsat, eu nu mai vreau să fiu în relația asta. Tu ai renunțat la mine, dar eu nu mai vreau să mă mai împac! Nu vreau să ducem discuția către împăcare.

Citeste si: Un fost concurent de la Puterea dragostei, tată?! Femeia pe care o iubit-o este însărcinată pentru prima dată

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate