Ayla vede înregistrarea cu accidentul lui Veli. Vezi online live episodul 99 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 mar 2024, 22:15

Episodul 99 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 31 mai. 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 99 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 31 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 31 mai, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Ayla vede înregistrarea cu accidentul lui Veli, iar Ogulcan este supărat după plecarea lui Afra.

Ce se întâmplă în episodul 99 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Ayla vede înregistrarea cu accidentul lui Veli dar scapă din mână telefonul și se sparge ecranul.

Îl duce la cineva să îl repare și între timp, ea îl roagă pe Mehmet, un vechi angajat de-al lui Resul, să afle ce accident a avut loc pe șantierul lor. Mehmet îi zice despre Veli care a lucrat pentru Akif și și-a pierdut viața căzând de pe o clădire.

Citește și: Gonul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de soțul ei, la ceas aniversar! „Bucuria vieții mele” Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Evrim Doğan alături de partenerul ei de viață, chipeșul artist Yener Özer

Ogulcan, care este profund întristat după plecarea lui Afra, se agață de noile lui visuri. Orhan îl încurajează spunându-i că se vor vedea din nou iar lui Ogulcan îi vine ideea să învețe bine și să meargă la o universitate în Germania.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Afra înainte să plece îi lasă o scrisoare lui Ogulcan în care îi spune tot ceea ce simte pentru el.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat! „Râd mai mult decât să lucrez pe platou”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .