Gonul o anunță pe Afra că se vor muta în Germania. Vezi online live episodul 98 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Episodul 98 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 30 mai.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 98 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 30 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 30 mai, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00.

Gonul și Afra urmează să se mute în Germania, iar Yasemin vrea să îi despartă pe Doruk și pe Asiye.

Ce se întâmplă în episodul 98 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Afra primește îngrijiri medicale, iar când revine acasă, mama ei o anunță  că s-a decis să se întoarcă amândouă în Germania. Tristă, Afra petrece cu Ogulcan câteva momente, iar după două zile acestea pleacă.

Afra îi lasă o scrisoare pentru Ogulcan, iar acesta simte că ceva nu este în regulă cu cele două.

Yasemin adoptă altă tactică pentru a-l despărți pe Doruk de Asiye. De data aceasta se împrietenește cu Asiye și îi câștigă încrederea ca să obțină informații folositoare.Omer lucrează din nou la club, la insistențele lui Ahmet.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

Akif mai încearcă încă o dată să o convingă pe Suzan să îl ierte.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Aceasta se urcă pe o clădire și amenință că se aruncă dacă nu ascultă ce are de zis. Cu toate eforturile lui, Suzan nu se mai lasă păcălită el și îl refuză.

Doruk îl găsește acasă la Nebahat în pijama și îl întreabă ce face pentru că știe că înainte cu o zi, o implora pe Suzan de pe acoperiș să îl ierte. Akif îi spune că le iubește pe amândouă și îl roagă să nu îi spună mamei lui de ultima încercare de a obține iertarea lui Suzan.

Ayla se uită în telefonul lui Resul și găsește filmarea cu accidentul în care a murit Veli.

Pentru a afla ce reacție are Ayla, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Akif Atakul va recurge la un gest extrem! Aflați cum va reacționa Suzan și ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

„Nu îmi amintesc nici măcar cum îi suna vocea”. Narcisa Suciu, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”! Dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .