Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online! Tânăra actrița Su Burcu Yazgı Coşkun a revenit la prima dragoste! Iată în ce ipostaze a fost surprinsă recent

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2023, 15:10

Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”

Su Burcu Yazgı Coşkun a făcut furori cu cel mai recent rol jucat în serialul Totul pentru familia mea, în ciuda faptului că are doar 18 ani și încă nu a absolvit o facultate în domeniul actoriei. Pentru că a dovedit un talent nativ desăvârșit încă de la câțiva ani când a debutat pe platourile de filmare, miniona Su Burcu Yazgı Coşkun a evoluat rapid și a cucerit publicul din Turcia și din străinătate devenind din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată pentru rolurile interpretate magistral, dar și pentru cel de-a două mare pasiune a ei, dansul.

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în anul 2005, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație exemplară din partea părinților săi, care i-au ghidat pașii spre actorie încă din perioada copilărie, când i-au descoperit talentul uluitor. Astfel, micuța Su Burcu a debutat pe platourile de filmare încă de la vârsta de opt ani, când a jucat în serialul Karadayı, în care a demonstrat un talent nativ incredibil și o inteligență deosebită.

Treptat aceasta a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în diverse producții, care i-au adus succes și celebritate. Cel mai recent proiect de televiziune care i-a adus cea mai mare reușită în domeniul actoriei este rolul jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Asiye, o tânără ambițioasă care a înfruntat multe piedici și momente dificile.

Dincolo de actorie, Su Burcu Yazgı Coşkun și-a mai descoperit de-a lungul anilor o mare pasiune, dansul, pe care a început să îl practice încă din perioada adolescenței iar în prezent a ajuns la nivel de performanță și se bucură de mare succes și pe această latură.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, tânăra actrița a publicat pe contul ei de socializare un scurt clip video, în care apare alături de un renumit coregraf din Turcia, Omer Yesilbas, care îi este și un foarte bun prieten. Mândră de noul lor proiect realiza recent, Su Burcu a ținut să îi mulțumească amicului ei prin intermediul acestei postări pe Instagram însoțită de un mesaj de suflet.

„Coregrafia de Omer Yesilbas! Te iubesc!”, a

spus Su Burcu Yazgı Coşkun.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Afra ajunge în pericol de moarte, din cauza mamei sale

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea a dat cărțile pe față și a spus dacă a recurs sau nu la intervenții estetice de amploare! Iată ce a publicat recent celebra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun pe contul ei de socializare

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!