Cine este și câți ani are sfioasa Zehra din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță İlayda Sezgin, în cele mai îndrăznețe ipostaze, dincolo de platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2023, 22:19
totul pentru familia mea Foto(7)

İlayda Sezgin, in serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram İlayda Sezgin

Zehra, soția lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă în cea mai provocatoare ședință foto! Iată cum a fost fotografiată superbă actriță!

Producția turcească Totul pentru familia mea surprinde în continuare telespectatorii cu noi situații dramatice, evenimente impresionante, emoții puternice, dar și răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele bine conturate. Din distribuția îndrăgitului serial fac parte atât actori de renume talentați și foarte apreciați în Turcia și peste hotare, cât și tineri aflați la început de carieră, care însă sunt extrem de talentați și ambițioși. Printre aceștia din urmă se numără și superbă İlayda Sezgin, care a dat viață personajului Zehra, sfioasă tânăra care s-a căsătorit cu Tolga pentru a scapă de ororile fratelui ei mai mare.

Cine este și câți ani are sfioasă Zehra din serialul Totul pentru familia mea

İlayda Sezgin s-a născut în anul 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație aleasă, dar și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni o actriță de renume. Pentru că și-a dorit încă din perioada adolescenței să urmeze calea actoriei, la vârsta majoratului, İlayda s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Haliç, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2021.

La doar un an de la încheierea facultății, ambițioasă tânăra a fost cooptată să joace în serialul Darmaduman, în care a jucat un prim rol secundar care i-a adus primul pas către cariera strălucită la care a visat.

Citește și: Tolga din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant pentru Nazlı Çetin, cea care i-a devenit soră și în viața reală! Ce i-a spus Berk Ali Çatal fostei lui colege, după retragerea ei din distribuția producției! „Mă bucur că am jucat împreună”

Spre finalul anului 2022, İlayda Sezgin a fost selectată să joace într-un alt proiect de amploare, în serialul Totul pentru familia mea, în rolul Zehra, o tânără curajoasă, care a îndrăznit să își înfrunte fratele mai mare, după ce acesta a vrut să o mărite cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. În cele din urmă tânăra a acceptat să devină soția lui Tolga, un tânăr la fel de curajos și ambițios, care s-a oferit să o scape de teroarea fratelui ei.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Radu a simțit că i se prăbușește pământul sub picioare! „Sunt foarte panicat” Tânărul a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa, după ce a aflat o veste cumplită despre sora lui cea mică

Dincolo de platourile de filmare, frumoasă İlayda Sezgin este o femeie la fel de ambițioasă și de plină de viață și se bucură deja de aprecierea multor fani în mediul virtual, acolo unde publică deseori imagini de senzație din viață ei de zi cu zi. De curând, tânăra actrița a postat câteva imagini inedite din timpul unei ședințe foto, în care a abordat cele mai îndrăznețe ipostaze.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!