Avea Alexandru Arșinel testament? Cum se împarte, de fapt, averea actorului și cine va primi cea mai mare parte

,
Avea Alexandru Arșinel testament?

Avea Alexandru Arșinel testament?

[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Arșinel a trecut la cele veșnice joi, 29 septembrie. După moartea regretatului actor, familia urmează să împartă averea colosală pe care acesta o deținea.

După moartea celebrului actor au apărut numeroase controverse legate de testamentul său. Potrivit informaților furnizate de apropiații familiei Arșinel, artistul nu avea testament, astfel că, pentru împărțirea averii se aplică legea moștenirii din Codul Civil, potrivit Cancan.ro.

Cum se împarte averea lui Alexandru Arșinel

Potrivit legii moștenirii, fiecare succesor va primi cotă parte astfel: soția sa, Marilena, va primi 25%, iar restul de 75% se împarte, în mod egal, între cei doi copii, Bogdan și Cristian, care vor primi câte 37,5% din averea lui Alexandru Arșinel. 

Citeste si: Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor îndeplini ultimele dorințe ale tatălui lor

Avea Alexandru Arșinel testament?

Avea Alexandru Arșinel testament?

După cum apare în ultima declarație de avere a lui Alexandru Arșinel, acesta deținea două terenuri la Sinaia și Crevedia și o cotă parte la alte două terenuri din Dolhasca. Printre proprietăți se numără vila de lux pe care o are în stațiunea 2 Mai, cu o capacitate maximă de opt persoane, un apartament în Capitală, trei case de vacanță. De asemenea, actorul avea și o mașină Toyota, dar și 12 depozite bancare, nouă în lei, două în euro și unul în dolari. 

Actorul a murit la vârsta de 83 de ani, după ce în ultima perioadă suferea de multiple afecțiuni, printre care se numără problemele cardiace, renale, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială. Actorul fusese diagnosticat, încă, din anul 2017 cu stenoză de 70%.

Citeste si: Alexandru Arșinel, plâns de familie și de prieteni! Iată ce declarații emoționante a făcut Dan Negru, care a vorbit ultima dată cu marele actor pe când era internat în spital! „Am avut șansa să-l cunosc”

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor îndeplini ultimele dorințe ale tatălui lor

Șocant! Bărbat omorât în bătaie, în plină zi, într-o piață din Târgoviște

Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor îndeplini ultimele dorințe ale tatălui lor

L-a iertat Romică Țociu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru? Declarațiile actorului: „Am suferit și chiar am plâns că am plecat”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies