Autoritatile din judetul Prahova au anuntat noi restrictii din cauza cresterii ratei de infectare cu SARS-CoV-2! Iata ce orase sunt vizate!

,
restrictii in judetul prahova
Noi restricții legate de funcționarea restaurantelor şi cafenelelor in interior! Sunt vizate municipiile Ploieşti şi Câmpina.[Sursa foto: Facebook - Primaria Ploiesti]

Ca urmare a cresterii ratei de infectare cu SARS-CoV-2, autoritatile din judetul Prahova au luat noi masuri orasele Ploiesti si Campina, ce au intrat in vigoare de astazi.


In articol:

Autoritatile prahovene au luat noi masuri ce au intrat in vigoare de astazi, 5 aprilie 2021, pentru orasele Ploiesti si Campina, ca urmare a cresterii ratei de infectare cu noul coronavirus, la peste 3 la mia de locuitori.

Astfel, o noua restrictie adoptata a fost cea de inchidere a restaurantelor si cafenelelor la interior.

Noi restrictii in orasele Ploiesti si Campina, dupa cresterea ratei de incidenta la peste 3 la mia e locuitori

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a tranmsis, inca de sambata, faptul ca noile masurivor intra in vigoare incepand de luni, 5 aprilie 2021. Totodata autoritatile prahovene au precizat ca vor exista si cateva exceptii. Astfel, in Ploiesti si Campina va continua activitatea restaurantelor si cafenelelor din interiorul hotelurilor si al pensiunilor, asta pentru ca turistii sa poata beneficia de aceste servicii in cadrul unitatilor de cazare.

Autoritatile din Prahova au decis ca in toate localitatile in care s-a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori, sa se mentina restrictiile in ceea ce priveste functionarea restaurantelor si a cafenelelor in interior, organizarea de spectacole, functionarea cinematografelor si salilor de jocuri.

Printre localitatile care au depasit rata de 3 la mia de locuitori se numara: municipiul Ploiesti, municipiul Campina, orasele Mizil si Baicoi, dar si mai multe comune din judetul Prahova. In statiunea Sinaia raman in continuare in vigoare restrictiile pe parcursului acestei saptamani. 

restrictii in judetul prahova
Autoritatile prahovene au luat noi masuri de limitare a raspandirii noului coronavirus in localitatile care au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori.[Sursa foto: Facebook - Primaria Campina]

"Incepând de luni, vor fi valabile restricţii suplimentare privind circulaţia în weekend şi programul magazinelor în oraşul Băicoi şi în comunele Cosminele şi Olari, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de peste 4 la mia de locuitori", potrivit digi24.ro  

Comitetul Judeţean pentru

Situaţii de Urgenţă Prahova a transmis ca noile restrictii intra in vigoare de luni, 5 aprilie pentru 14 zile. Urmand ca dupa aceasta perioada, dupa o evaluare a evolutiei situatiei epidemiologice din localitatile mai sus mentionate, sa se ia noi decizii fie privind ridicarea restrictiilor, fie prelungirea lor.

Citeste si: Ce restricţii ne așteaptă de Paşte? Declarațiile Ministrului Vlad Voiculescu, în legătură cu prelungirea stării de urgență

Citeste si: Prefectul Capitalei, anunț despre programul magazinelor din București: „Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua!” Ce urmează în Capitală?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Se schimbă programul magazinelor, în Bucureşti? Prefectul Capitalei a făcut anunțul!

Şefa Comisiei Europene, după umilința din Turcia: I-a transmis preşedintelui Consiliului că nu va permite ca o astfel de situaţie să se mai repete

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Carantină prelungită cu 14 zile pentru trei localități din Ilfov

Prefectul Capitalei, anunț despre programul magazinelor din București: „Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua!” Ce urmează în Capitală?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies