Carantina prelungita cu inca 14 zile intr-o localitatea din judetul Ilfov, unde rata de infectare a ajuns la aproape 13 la mia de locuitori!

,
carantina bragadiru
Carantina prelungită cu inca 14 zile în localitatea Bragadiru, din judetul Ilfov.

Dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la aproape 13 la mie in localitatea Bragadiru s-a decis prelungirea carantinei cu inca 14 zile, incepand de luni seara.


In articol:

Potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Ilfov, masura carantinarii zonale pentru localitatea Bragadiru a fost prelungita cu inca 14 zile, incepand de luni, 29 martie 2021, ca urmare a cresterii ratei de infectare la 12,76 la mie.

Carantină prelungită cu 14 zile în localitatea Bragadiru

Secretarul de stat, Dr. Raed Arafat, seful DSU, a semnat ordinul OSDSU nr. 6783 din 29.03.2021, care prevede prelungirea cu 14 zile a carantinei zonale pentru localitatea Bragadiru, din data de 29 martie 2021, ora 22:00, pana in data de 12 aprilie 2021, ora 22:00.

carantina bragadiru
Carantină prelungită cu 14 zile în localitatea Bragadiru, ca urmare a cresterii alarmante a ratei de infectare.

"Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 59 din 29.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov. Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii", a transmis, luni, 29 martie, Prefectura Capitalei, potrivit agerpres.ro

Aceasta decizie a venit dupa ce in localitatea Bragadiru rata de infectare cumulata in ultimele 14 zile a ajuns la 12,76 la mia de locuitori.

conform Prefecturii Ilfov, 23 de localităţi dn jueţ sunt în carantină, luni seară. Judeţul Ilfov are cea mai mare incidenţă cumulată în ultimele 14 zile si anume de 8,51 la mia de locuitori.

Potrivit celor mai recente informatii transmise de Grupul de Comunicare Strategica luni, 29 martie 2021, s-au inegistrat inca 3.825 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. 120 de pacienţi au decedat, din cauza Covid-19, iar 1.398

sunt internaţi la ATI. Bucurestiul a ajuns la o incidenţă de 7,06 la mia de locuitori, iar judeţul Ilfov la 8,51 la mie.

Grupul de cominucare Strategica
Cele mai recente date transmise de Grupul de Comunicare Strategica arata o crestere a ratei de infectare la nivelul intregii tari.

Cea mai mare rata de infectarea se înregistrează în judeţul Ilfov – 8,51 la mia de locuitori. În Braşov, Cluj şi Timiş rata infectărilor este peste 5, în Constanţa şi Hunadoara este peste 4. iar în judetele Alba, Arad, Giurgiu, Sălaj şi Sibiu este de peste 3 la mia de locuitori.

Citeste si: Raed Arafat a anunțat când se vor ridica restricțiile! Valul trei al pandemiei va fi ultimul prag cu măsuri pentru români. Ce trebuie să știe toți românii

Citeste si: Ce se va întâmpla în Capitală dacă rata de infectare cu COVID-19 va ajunge la 7,5 la mie? Raed Arafat a făcut anunțul. Ce măsuri se vor impune

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Restricții de noapte, impuse în mai multe țări din Europa! Cum se compară cu cele din România?

Tulpina britanică de Covd-19 face ravagii în SUA: a devenit majoritară și tinerii au cel mai mult de suferit

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Vești proaste pentru acești români! Rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 13 la mie. Restricțiile s-au impus imediat, a anunțat Raed Arafat

Incepe testarea COVID în farmacii! Testele s-ar putea face GRATIS! Iata care sunt conditiile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies