Se schimbă programul magazinelor, în Bucureşti? Prefectul Capitalei a făcut anunțul!

,
program magazine
Programul magazinelor din Bucuresti ar putea fi schimat in urmatoarea perioada

Prefectul Alin Stoica spune că programul magazinelor din București s-ar putea schimba după analizarea unor date primite de la comercianți.


In articol:

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a anunțat duminică o posibilă schimbare a restricțiilor în ceea ce privește programul magazinelor în București. Autoritățile au cerut informații de la marii și micii comercianți cu privire la comportamentul clienților. După analizarea acestor date se vor lua măsuri pentru a prevenii aglomerația din magazine.

Programul magazinelor ar putea să se schimbe, în București

Conform declarațiilor lui Alin Stoica, prefectul Capitalei, programul magazinelor din Bucureștis-ar putea schimba:  „Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri”.

De asemnea, restricțiile cu privire la program ar putea fi extinse și către micii comercianți, în ciuda faptului că în unele locații s-au produs aglomerări, după implementarea noului program.

„Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend. Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor ”, a adăugat Alin Stoica, la  Digi24.  

Prefectul Alin Stoica a menționat și că este conștient de cozile de la benzinării, după ora 18:00, însă a afirmat că acei clienți aveau un comportament destul de responsabil.

În perioada Paștelui, nu vor fi impuse noi reguli, ci vor rămâne valabile cele deja în vigoare. Autoritățile prevăd o stagnare a numărului de îmbonăviri. Alin Stoica a precizat că Paștele minorităților religioase a fost fără incidente și speră că și de Paștele ortodox va fi la fel.

În legătură cu protestele din țară împotriva restricțiilor, prefectul a afirmat:  „nu au ajuns la mine niște revendicări punctuale sau niște propuneri alternative, am văzut că mesajul este destul de confuz.

Sunt oameni care neagă că ar exista o problemă sunt și oameni care spun că măsurile afectează industria HORECA, dar cu ei au existat discuții”.

Citeste si: Vești proaste pentru acești români! Rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 13 la mie. Restricțiile s-au impus imediat, a anunțat Raed Arafat

Totodată, Alin Stoica a spus că nu știe dacă vor fi organizate Posibilitatea deschiderii unor centre de vaccinare non stop în București este încă slabă, însă sunt în lucru la noi centre și se ia în calcul extinderea capacității de vaccinare, inclusiv prin medicii de

familie.

Citeste si: Prefectul Capitalei, anunț despre programul magazinelor din București: „Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua!” Ce urmează în Capitală?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prefectul Capitalei, anunț despre programul magazinelor din București: „Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua!” Ce urmează în Capitală?

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Vești proaste pentru acești români! Rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 13 la mie. Restricțiile s-au impus imediat, a anunțat Raed Arafat

Raed Arafat a anunțat când se vor ridica restricțiile! Valul trei al pandemiei va fi ultimul prag cu măsuri pentru români. Ce trebuie să știe toți românii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies