Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor

Author: Diana Ghita

Cum arată fiica lui Paris Hilton

Sursa: Instagram Paris Hilton

Paris Hilton a postat, în urmă cu câteva ore, primele poze cu fiica ei, London. Odată cu respectivele imagini, actrița a anunțat că lansează o piesă în colaborare cu Sia, tocmai la timp pentru Ziua Mamei, care va fi pe 12 mai în SUA.

Paris Hilton, care, în prezent, este mama a doi copii, a prezentat-o lumii pe fiica ei, London, prin intermediul unor fotografii de familie postate recent pe pagina ei personală de Instagram.

Paris Hilton a postat primele imagini cu fiica ei, London

În onoarea marelui moment al fetiței sale, actrița lansează noua sa piesă „FAME WON'T LOVE YOU”, în colaborare cu Sia.

Paris Hilton a descris procesul de compoziție cu Sia și a explicat că s-au axat pe propriile experiențe personale.

„Cu Ziua Mamei apropiindu-se, nu m-am putut abține să nu o prezint pe fetița mea, London, și să împărtășesc aceste momente prețioase ale familiei noastre împreună.(...)

Phoenix și Londra sunt totul pentru mine și mă simt cea mai norocoasă femeie din lume să fiu căsătorită cu dragostea vieții mele și să am familia noastră frumoasă.

Facem cea mai bună echipă absolută și viața mea se simte în sfârșit completă”,
a declarat vedeta, pentru People.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Băiețelul celebrei Paris Hilton, luat peste picior de internauți. Care este motivul și ce replică le-a dat moștenitoarea imperiului Hilton răutăcioșilor: ”Doare mai mult decât pot descrie în cuvinte”

Ce anunț a făcut Paris Hilton odată cu postarea în care și-a prezentat fiica

La începutul acestei luni, în secțiunea de comentarii a unui clip postat pe TikTok de actriță, cu băiețelul ei Phoenix, internauții i-au adresat diverse întrebări despre momentul în care o va arăta lumii și pe fiica ei London, în vârstă de doar cinci luni. Se pare că momentul mult așteptat de fani a venit, în sfârșit, căci Paris Hilton a postat mai multe poze cu întreaga ei familie, pe Instagram, alături de un mesaj foarte emoționant.

„V-o prezint London Marilyn Hilton-Reum. Am visat să am o fiică pe nume London de când mă știu. Sunt atât de recunoscătoare că este aici. Prețuiesc cu adevărat fiecare moment petrecut cu ea. Îngerașii mei mi-au arătat o dragoste despre care nici măcar nu știam că poate fi atât de profundă înainte să devin mama lor.

Citește și: Artista internațională, Paris Hilton, a anunțat nașterea primului său copil

Călătoria mea incredibilă prin maternitate a inspirat o melodie nouă, foarte personală, făcută împreună cu draga mea prietenă Sia, numită „Faima nu te va iubi”. Melodia servește drept memento că legătura specială pe care o simt cu copiii mei, soțul și familia mea este mai valoroasă decât orice altceva pe lume. Este un imn care vă va da putere să țineți cele mai sacre relații și mai aproape de inimile voastre- cu familia, prietenii sau chiar cu voi înșivă”, a

transmis Paris Hilton, prin intermediul postării.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!